dorinta arzatoare
Eu mi-as dori, cum mai zicea cineva pe aici, sa iubesc iar daca nu reusesc asta,macar sa cred ca exista iubire cu adevarat,pentru ca inca nu sunt foarte convinsa de asta.Pana acum tot imi plimbam gandurile de colo colo,imi doream sa aflu cat mai multe, sa descopar ceva senzational, sa ajung un mare om de stiinta,sa realizez cine stie ce treburi fenomenale.Dar nu,cred ca singurul lucru care m-a surprins,emotionat,mai mult decat orice altceva pe lumea asta-au fost gesturile de afectiune intre oameni,solidaritatea umana,dragostea pentru familie,sau iubit(a)sau prieteni.Era si un citat,o vorba duhovniceasca-poate ma ajuta cineva si-mi spune cine a scris-o- ca poti sa ajungi in Rai si daca nu iubesti nu vei fi fericit.
Si ma refer la acea iubire curajoasa si jertfelnica,pana la capat.Am citit de ea in multe carti,am vazut pe ici pe colo franturi din ea,ce aduceau,aminteau de ea,dar probabil nu a fost nimic constant.pana acum,in ce ma priveste.insa mai e timp.
Ma bucur ca v-am gasit pe aici,mi-au placut subiectele propuse si, desi poate nu ma incadrez asa perfect in atmosfera religioasa,sa zicem,dar in unele privinte cred ca avem toti ceva in comun.
|