Draga mariamargareta
Am inteles ce ai spus despre mine si sa sti ca nu mam suparat,este si normal sa faci asta,Chiar cuvantul lui Dumneleu spune asta"cei care vor sa il marturiseasca Pe Dumnezeu,isi vor face multi dusmani"e drept sa nu fi de acord pt ca este mai usor sa zici ca este o secta decat sa ti post si sa traiesti fara de pacate.Nu iti port pica,poate ca ai fost indreptatita sa ma faci asa,nu ca as fi eu vre-un fant sau vre-un credincios mai mare ca tine,eu am doar 17 ani,tu poate ai mai mult si cu siguranta sti mai multe decat mine,e treaba ta,dar nu sti cat de minunat este sa citesti si sa crezi in Cuvantul Lui Dumnezeu,de fiecare data astept cuvantul cu sete mare si ma bucur mult cand il aud.Nu stiu cum sa iti spun dar incearca sa aschulti cuvantul cu sufletul nu cu mintea,caci mintea e slaba si nu intelege,dar sufletul primeste cuvantul Lui Dummnezeu ca pe o alinare,asa mi se intampla mie,sper sa ai parte si tu si toti de asta pentru ca este ceva Dumnezeesc,
Si daca ma poate ajuta cineva cu un calentar pe stil vechii,un link ceva de download,pentru ca as vrea sa tin sarbatorile asa cum le-a lasat Dumnezeu. Multumesc si sa ma ierte mariamargareta si restul celor pe care i-am deranjat cu commenturile mele,si ii rog sa nu ma baga in seama daca ii supar asa tare.
P.S:greselile gramaticale sunt din cauza vitezei
|