167.Pucioșii își dau arama pe față:duhul lor sectar și dușmănos față de Biserică(III)
Spiritul “Ștefan” îi îndeamnă apoi pe slujitorii Bisericii să nu-i mai scoată mincinoși pe liderii pucioși, căci ei au duhul proorociei și aduc poporului pucios și rumânilor și lumii întregi “Cuvântul lui Dumnezeu”. Chiar dacă e adus de gura lor, Cuvântul nu este omenesc, ci dumnezeiesc. Toți care nu vor crede în Cuvânt vor da socoteală grea pentru a lor “necredință”:
“O, nu-i scoateți voi mincinoși pe cei ce vă aduc pe Domnul cuvânt pe pământ, ci apropiați-vă de ei, căci sunt mărturisitorii venirii Domnului cuvânt peste pământ, acum, la sfârșit de timp! O, nu vă încercați în sabia aceasta, nu vă încercați în puterea cuvântului lui Dumnezeu, nu stați împotriva duhului proorociei, căci stați pe loc sfânt și ales de Domnul pentru slava Lui cea de la sfârșit de timp pe vatra acestui neam, neamul român, de al cărui nume plin este cerul și plin va fi pământul curând, curând. Fiți înțelepți și priviți în cuvântul lui Dumnezeu, că nu e omul acest cuvânt, ci e Domnul croindu-Și drum spre neamuri cu podoabă de cuvânt mântuitor pentru tot omul care voiește să vadă viața în acest cuvânt. Deșteptați duhurile voastre, că dorm în voi duhurile voastre și somn adânc dormiți voi față de Domnul Iisus Hristos, Care a plătit și pentru voi pe cruce dacă voiți să fiți asemenea Lui întru adevărul Lui. O, nu stați pe scaune nepăsători, nu stați așa, că veți da socoteală cu greu pentru necredință, pentru nepăstorirea turmei cea fără de păstori peste ea, căci turma e flămândă și nu știe să meargă, și nu știe să mănânce și să trăiască de la Dumnezeu, nici ea, nici voi! Căutați în istoria sfinților mărturisitori și uitați-vă la ei, și uitați-vă la voi, și uitați-vă în cuvântul lui Dumnezeu, care curge din gura Domnului în mijlocul neamului român, că veți da socoteală grea pentru păruta voastră necredință în acest cuvânt. O, de cine vă este frică de nu vă așezați la sfat cu Domnul pentru mântuirea multora? Cartea cea de ieri și cartea cea de azi se mărturisesc una pe alta carte a lui Dumnezeu peste oameni, și vouă vi se va cere răspuns. Sculați-vă, dar, și uitați-vă în acest râu de cuvânt și vedeți pe Domnul în el cu un popor grăind în mijlocul acestui neam, crescându-l pe el cu laptele cel duhovnicesc al gurii Sale, căci Domnul nu trebuie să tacă. Nu este Domnul Cel ce tace, și este Cel ce Se face cuvânt peste om și nu-I puteți închide Lui, că El trece peste toți și peste toate și grăiește Domnul pe pământ, că puternic este să facă aceasta, și veți sta față în față cu puternicia Lui și veți fi întrebați de cuvântul Său cel de azi peste pământ și peste om și fi-va să dați răspuns.”
Dimpotrivă, slujitorii Bisericii ar face mai bine să iasă de bunăvoie în întâmpinarea noii învățături de la Pucioasa și să o îmbrățișeze cu iubire, căci vine al lui Dumnezeu Cuvânt pe al românilor pământ:
“O, dacă voiți, ieșiți în calea Sa și dați-I binețe, că nu vine să vă facă rău, ci să vă dea scăpare vine, și mântuire să vă dea prin multa Lui iubire în cuvânt de iubire, iubirea lui Dumnezeu cuvânt pe pământul român la sfârșit de timp.” (Citat din “Cuvântul de la Pucioasa” din 09-01-2010)
În final se anunță că venirea Cuvântului la Pucioasa este împlinirea proorociei privind A Doua Venire a Domnului întru slavă, însoțit de toți sfinții și îngerii Lui (se omite însă amănuntul că această venire era proorocită în Biblie că va fi văzută de toți oamenii de pe pământ, nu numai de către doi-trei “aleși”, pe furiș). Toți locuitorii lumii sunt chemați, invitați, rugați, ca dacă le e cumva sete să vină la Pucioasa ca să bea din apa cea vie a învățăturii pucioșești și din ea să învieze:
“– Duhul mărturisirii este duhul sfinților Mei, iar Eu, Domnul, cu ei vin, precum este scris să vin. Amin.
M-am făcut cuvânt mărturisitor în zi de sărbătoare de sfinți, Eu și sfinții Mei. Cuvântul lui Dumnezeu este numele Meu cel de azi. Eu, Domnul Iisus Hristos, sunt Cuvântul lui Dumnezeu. Eu sunt Cel ce sunt, și izvorul râului vieții sunt, și adăp cu el pe cei însetați. Amin.
Să vină cei însetați și să ia și să bea! Să vină cei însetați să ia și să împartă, să ia și să învieze, să ia și să bea și să mărturisească bunătatea Mea, căci Eu sunt Păstorul Cel bun, și bunul Meu îl dau celor ce iau și beau din apa Mea, și credință dau celor ce Mă iau prin acest izvor, cuvântul Meu, care izvorăște din Mine spre viața oamenilor cu multa lui mângâiere, cu multa lui iubire, mângâierea și iubirea Mea în el pentru om. Amin, amin, amin.” (Citat din “Cuvântul de la Pucioasa” din 09-01-2010)
|