View Single Post
Vechi 19.01.2010, 13:44:33
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cdiasimi Vezi mesajul
Si pana la urma, care e raspunsul concret la intrebarea mea? Nasii "problema" ... grea alegere. De fapt e vorba despre sora mea, care s-a casatorit acum zece ani si intre timp si-a schimbat religia. Din copilarie am avut aces vis (aceasta dorinta - ca sora mea sa-mi fie nasa). Si ea are unele retineri (datorita religiei), dar n-as vrea ca asa ceva sa ne desparta. Pana acum am primit doar raspunsuri pur teoretice (din punctul meu de vedere); insa, pana nu esti direct implicat in problema pe care o discuti ... nu-ti dai seama ce greu este!
Oricum, am amanat nunta pana in primavara! Poate pana atunci voi gasi o solutie ... nu stiu ce sa mai zic.
In mod normal,traditional,ar trebui sa respecti "linia" nasilor;daca nasii parintilor tai au copii si vor sa va cunune ar trebui sa o faca,daca vreti sa schimbati nasii,se poate face cu acordul si binecuvantarea nasilor"vechi".Daca esti cu adevarat crestin ortodox,ar trebui sa intelegi importanta nasilor,sunt parintii spirituali,trebuie sa aiba aceeasi religie,altfel cum veti gasi sfaturi "in aceeasi limba"?Pe tine cine te-a botezat?Daca sora ta te va cununa sau nu,nu schimba cu nimic legatura dintre voi,ramaneti frati si iubiti-va si respectati-va frateste.Cam atat te pot sfatui.
Reply With Quote