....
Mariamargareta face o confuzie uriasa" În final se anunță că venirea Cuvântului la Pucioasa este împlinirea proorociei privind A Doua Venire a Domnului întru slavă, însoțit de toți sfinții și îngerii Lui (se omite însă amănuntul că această venire era proorocită în Biblie că va fi văzută de toți oamenii de pe pământ, nu numai de către doi-trei “aleși”, pe furiș). Toți locuitorii lumii sunt chemați, invitați, rugați, ca dacă le e cumva sete să vină la Pucioasa ca să bea din apa cea vie a învățăturii pucioșești și din ea să învieze:"
Pai va intreb eu acum pe voi: Oare nu este dat sa vada tot omul,cuvantul lui Dumnezeu?Ii este interzis vrunuia sa vada cuvantul lui Dumnezeu???
Cum ar vrea ea sa vada sfintii si pe Dumnezeu daca are pacate,Crede oare ca fata lui Dumnezeu,ii este dat oricui sa o vada,nu isi da seama ca este sfintenia intruchipata si nu este cu putinta sa il vada daca are pacate?Daca ea il alunga si ii face si pe altii sa il urasca,cum sa il vada???Poate ii se pare ciudat si nu intelege cum de la pucioasa se aude cuvantul lui Dumnezeu,Pai credeti voi ca Lui Dumnezeu ii este imposibil sa faca asa ceva?El care a creat tot ce este in jurul nostru si mai ales pe noi oameni,numai prin cuvant.
Nu crede ca se aude cuvantul lui Dumnezeu,desi il aude si il comenteaza cu ura.Oare ea crede ca oameni care aud cuvantul in prima instanta,sunt la fel de pacatosi?
Nu o judec pe ea,pentru ca nu eu fac asta,dar ca ea sunt multii si in comentariul de mai sus ma refer la toti ce ce nu isi explica cum poate Dumnezeu vorbi.Sa ma ierte cititori.
Dar cum sa spui asa ceva,despre Dumnezeu "ca nu a specificat nustiu ce",parca Dumnezeu ar spune ce vrea ea sau ce vrem noi,El spune Cuvant ce trebuie spus.
Tin sa va reamintesc ca nici cand a venit in trup,Dumnezeu,a fost tot la fel judecat si vandut pt BARABAS.Si raasticnit pe cruce.Iar aceasta fata sustine sus si tare ca nu vede toti pe Domnul,pai,ea il vede si nu crede.
Prima data a fost Dumnezeu Tatal care la facut pe om - si nici atunci omul nu a ascultat si a mancat din fructul oprit
A doua oara a fost Dumnezeu Fiul si nici atunci,oameni nu la-u ascultat si vazand minunile acestuia si tot nu au crezut
A treia oara "acum" aste Dumnezu Duhul Sfant - care graieste cuvant si oamenii iar nu mai cred in el
|