View Single Post
Vechi 19.01.2010, 14:11:10
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Vedeti aci un articol despre Sfantul Iosif Isihastul,Sfant canonizat si referitor la existenta harului la Bisericile ortodoxe canonice si la ramura mateita a bisericilor pe stil vechi si la cea florinita care insa au primit hirotonii valide din BO Greaca.
http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...si-calendarul/
"Se făcea că mă aflam pe o fâșie a Sfântului Munte intrată în mare si care era amenințată să fie scufundată de valuri. Mă întrebam cum de am ajuns în acel loc atât de primejdios și cugetam înfricoșat că de vreme ce acea fâșie se desprinsese de Munte și se clătina de valuri, peste puțin avea să se scufunde, iar eu să mă înec, deoarece valurile înce*puseră deja să acopere stânca. Lângă mine însă vedeam Muntele uriaș, Athonul, ce spărgea orice val al mării. Atunci cugetam în sinea mea ca de îndată ce se va apro*pia stânca de Munte, să sar pe acesta, după care nu aveam de ce să mă mai tem. Și ast*fel, cu primul prilej ce s-a ivit, am sărit pe pământul tare al Muntelui. Și într-adevăr, peste puțin stânca cea mică a fost înghițită de mare, iar eu am spus ușurat: «Slavă Ție, Dumnezeule!». Și îndată m-am trezit."
Vedeti Sfintele Biserici ortodoxe canonice sunt acel munte din vedenia acelui Sfant.
Reply With Quote