Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Mai clar va rog: sa lasam cititul Psaltirii, pe care ni l-am propus pentru cand vom fi sfintiti? Cum vom sti ca ne-am sfintit, ca ne putem apuca atunci de Psaltire?
|
Rugaciunea pentru popor si pentru conducatori este bine sa o faca fiecare crestin.....Este si in rugaciunile de dimineata,precum si in alte rugaciuni...
Ideea care s-a desprins din acest topic este una ciudata: ca daca vom schimba Romania ,noua ne va fi mai bine....
Sunt multe de spus,am sa incerc sa spun cat pot..
In primul rand aceasta rugaciune comuna nu are sorti de izbanda....Daca cineva nu isi va tine promisiunea,ce facem,il vom inlocui?
Nu putem face un plan atat timp cat nu ne cunoastem bine intre noi...
alte argumente: Daca unul din noi,sau mai multi se vor schimba ,vor fi prietenii lui Hristos,Dumnezeu cred ca va ajuta Romania pentru aceia...
daca ne rugam pentru Romania,pentru ce ne rugam: pentru un bun conducator,pentru incetarea avorturilor,pentru pace...ce anume cerem in aceasta rugaciune
Unde sunt 2 sau trei adunati in numele Meu,acolo sunt si Eu printre ei..cred in rugaciunea a 2 sau 3 oameni care isi propun un lucru precis si se cunosc,Dumnezeu o va asculta pentru dragostea dintre ei
Dar nu cred in rugaciunea comuna a 20 de oameni,care nu se cunosc intre ei....
Cred in Romania profunda,sustinuta de oamenii credinciosi,cu valori inalt morale,si iubesc Romania!