Citat:
În prealabil postat de Fani71
Cred ca este chemat sa sustina credinta si sa dea marturie despre ea acela care o are, indiferent daca femeie sau barbat. Tu, Anna, astepti de la sotul tau, despre care zici ca este ateu, sa raspandeasca credinta in familie si intre prieteni?
Nu scrie sf. Pavel ca femeia nu are si acest rol. Ceea ce scrie el nu se refera decat la o anumita forma de conducere in Biserica.
|
Nu am de unde sa stiu ce va face sotul meu ateu. Poate chiar va raspandi credinta :).
Citat:
Altfel, nici mamele nu si-ar mai invata copiii.
|
Asta este ceva cu totul separat. Asa cum asiguri hrana materiala, grija, dragostea, ca mama trebuie sa oferi si hrana spirituala!
Citat:
Anna, ma tem ca uneori interpretarile tale sunt cam extreme. Cred (te rog sa ma ierti) ca pentru ca ai fost inainte sa devii mai credincioasa mai degraba prea influentata de parerile lumii, acum ai o faza in care compensezi.
Adevarul depaseste aceste contraste, el nu este nici la mijloc, ci deasupra.
|
??
Chiar nu inteleg. Deci spui ca acum merg impotriva curentului, deoarece mai demult m-am lasat dusa de curent?
Nu stiu.. Preocuparile mele au fost intotdeauna diferite de ale prietenilor.. Cred ca vezi lucrurile prea schematic.