View Single Post
Vechi 19.01.2010, 16:00:10
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de padreati Vezi mesajul
Eu cred ca trebuie sa privim lucrurile asa cum sunt ele de fapt. In 45 de ani biserica a fost demolata de pe unde s-a putut. Desigur, asta nu se mai zice, sa numaram ar fi bine si cate biserici pe an a demolat Ceausescu.
Ok hai sa numaram bisericile demolate in timpul comunismului si bisericile construite dupa revolution! Dar sa nu uitam de bisericile catolice neretrocedate!
Citat:
In al doilea rand, spitalele si invatamantul nu merg din doua motive foarte mari, ambele legate de politica. Spitalelor ar trebui fie sa li se dea voi sa se autofinanteze din surse proprii, fie sa li se mareasca bugetele.
Si cum nu are rost sa riscam cu bisericile sa le lasam sa se finanteze singure pentru ca atunci s-ar vedea cat de crestin e poporul asta, le marim bugetele ca si ele ne maresc numarul de voturi! Spitale care se autofinanteaza exista si se cheama particulare. Crede-ma ca crestinul de rand nu se poate apropia de asa servicii. N-ai decat sa sustii masuri aberante in sistemul sanitar daca vrei sa dispara crestinii dupa cum ziceai intr-un alt mesaj.
Citat:
Fiindca buget nu avem, atunci macar sa ii lase sa se descurce, dar nu se vrea nici asta. Iar cu invatamantul sa fim seriosi, nu poti face invatamant cand fiecare ministru schimba legislatia ca are el idei. Astea sunt lucruri pe care politicul trebuie sa si le asumen indiferent de culoarea si apartenenta politica, nu se fac lucrurile bine in un an doi, trebuie multi ani la rand in aceeasi directie. Dar politicienii nostri prefera sa faca subiect electoral din orice. Imi aduc aminte de nemernicul ala de Natase cum a luat fondurile de sanatate si a facut pensie cu 90% marita cu doua luni inainte de alegeri, de n-a mai avut sanatatea fonduri pentru batrani doi ani la rand. Dar lucrurile astea nu se spun.
pai si ce vrei sa-i aduni in azile cum ziceai intr-un alt mesaj??? Vai de mine cu ce crestini stau de vorba!
Si acuma serios vorbind, o tara nu se salveaza incepand cu marirea pensiilor. E drept totusi ca pensionarii merg la biserica si voteaza ce le zice popa!
Citat:
De vina suntem noi toti ca suportam astea.
Aprob pozitiv!
Citat:
Preferam sa facem politica de trei lei la colt, care cu chioru' care cu prostanacu'. In loc sa dam si noi mai responsabil cu votul asta, ca atat ne-a mai ramas dupa democratie, in afara de a vorbi in piata fara sa auda absolut nimeni.
Fals. Ne-a mai ramas sa ne facem bine treaba, nu doar sa votam la 1-2-3-4-5 ani ca nu se mai termina voturile astea odata! Uita-te putin in jur si arata-mi pe cineva care-si face bine treaba. Exemplul personal se exclude! In schimb pot sa fac eu o lista destul de lunga cu cei care isi bat joc de toti ceilalti prin modul cum muncesc. Faptul ca ti se pare ok sa fii responsabil doar cand votezi explica situatia maronie in care ne aflam.
Reply With Quote