View Single Post
Vechi 19.01.2010, 16:07:42
antiqu's Avatar
antiqu antiqu is offline
Member

Data înregistrării: 16.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Thumbs down

Acum 2 ani am avut amandoi parintii internati in spitalul municipal. Cand ii vedem cat sufera as fi dat si ultimul ban doctorilor ca spaga numai sa-i vindece...
Doctorii stiu asta si pur si simplu din cauza ca se stiu deasupra oricaror judecati umane ulterioare (Colegiul Medicilor e o farsa facuta in bataie de joc), profita la maximum de durerea familiei pacientului. Dupa ei, asistentele si infirmierele la fel. O cunostinta a plecat de la salariul mai mare intr-o clinica privata sa lucreze in spital si e foarte multumita cu salariul de bugetar fiindca "atentiile" pacientilor sunt mai mult decat castiga dincolo.
Ma gadesc cu stupoare atunci cat poate castiga medicul chirurg care face operatia propriu-zisa.
Ca o concluzie, daca un politist primeste bani de la un contravenient ca sa scape de amenda, este arestat, dat in presa si toata lumea il arata cu degetul ca fiind cel mai mre infractor.
Da, dar un politist nu poate sa "uite" in pacient niste tampoane de vata infectata sau sa-i scoata organul sanatos in locul celui bolnav... asta daca e suparat bineinteles ca nu si-a primit "remuneratia"...
As fi curios ce ne poate spune un doctor despre subiectul asta daca e vreunul pe forum si are vreun acces subit de sinceritate...
Note Bene: Daca imi aduc bine aminte, patronii spirituali ai medicilor sunt Sfiintii fara arginti Cosma si Damian...