Povestea mea ...poate cineva va avea rabdarea sa o citeasca...2
Trece noaptea , se face zi , ma duc la mine la aparatament , iar se face noapte , ma culc , ma terzesc la 4:30 si iar incep sa ma gandesc ... nu credeam ca El ma va baga in seama si imi va da un semn .... pana la urma nici macar nu eram sigur ca exista ...
Era 4:30 in dimineata de vineri si ma pregateam sa plec acasa la mine in oras ( eu nefiind din bucuresti) si ajung acasa pe la 7-7:30 ... Intru in casa , o trezesc pe mama , mergem in bucatarie , ma apuc sa fac cafea si ....
Mama imi spune din senin .... auzi ... ce parere ai avea daca ai avea doua finute ... ?
neintelegand ce vrea sa imi spuna o intreb ... 2 ce finute ? doua cadouri , e fete finute ?
mama ....
NU nu nu .... 2 finute , sa fi nasic ...
In secunda aia am zis ca isi bate joc de mine
nu imi ardea de glume
dar hai .... sa ii fac pofta si o pun sa dezvolte ...
Si uite cum aflu eu ca in noapte de vineri , o femeie , a nascut doua fetite gemene la maternitate ( mama fiind medicul ei de familie ) .... si femeia o suna pe mama si ii spune clar ca vrea ca eu ... eu pe care nu ma cunostea , nu ma vazuse in viata ei , nu stia cum gandesc cum arat cine sunt ... eu ... sa i le botez ....
In secunda aia am inceput sa tremur si am zis ca nu poate fi adevarat ... dar se adevereste ca a fost , le-am vazut duminica si sunt niste ingerasi si jumatate ...
Mai important de atat ... se pare ca tatal fetitelor nu le vrea de nici o culoare ... nici eu nu am avut tata .. stiu cum e ... si mi s-a parut ceva groaznic dar ... asta-i viata
stand si gandindu-ma la rece ... trag o conlcuzie ... uite semnul pe care il asteptam de la Dumnezeu si credeam ca nu vine ... uite ce miracol si ce lucru sublim ... 2 ingerasi ai Lui , nascuti , refuzati de tata , ingerasi pe care eu eram insarcinat sa ii am in grija ... eu ... pacatosul si neincrezatorul de mine ...
Si atunci am spus stop ... nu am putut sa schimb lumea dar Dumnezeu mi-a aratat ca exista , a venit la mine , chemat de mine pentru prima data in viata si mi-a dat doua suflete pe care sa le pot forma dupa voia Lui ... suflete cu care e treaba Lui ce planuri are mai in colo ....
Si am spus ... Multumesc Domane ca mi-ai aratat ca existi , ca iti pasa de mine , si ca mi-ai dat o sansa sa fac Voia ta ... am realizat atunci ca am primit un dar mai important decat darul lui Madame Lenoir pe care eram asa gelos ... un dar cu care m-am nascut ... sa imi doresc sa ajut si sa iubesc si acum sa am ocazia ...
Multi au puterea sa ajute ... si nu o fac ... sa vrei , sa ai dorinta asta in tine e ceva sfant ... e cel mai important dar de la Dumnezeu...
Dar toate trebuiau sa vina la timpul lor ... poate daca veneau cu o zi mai devreme nu le baga in seama ... Dumnezeu stie ce si cand sa faca ca sa nu paraseasca pe nimeni...
Si atunci am spus ... Doamne , da-mi puterea sa inteleg Voia ta , sa cunosc dorinta Ta , sa te cunosc pe Tine si sa pot sa Te reflect pe Tine in aceste doua suflete si in restul lumii care ma va asculta si se va increde in Tine ...
Si cerand asta , de atunci am inceput sa spun ce am scris aici la voi pe forum ... fara sa constientizez ce spun pe moment ... ur si simplu cuvintele ies , le scriu la graba si apoi recitesc ce am scris ...
Daca asta nu se numeste interventie Divina ... atunci nu stiu cum sa ii zic ... coincidenta , ironie ... noroc , bafta ... cum ? citit si voi si judecati pentru voi ...
Si marea mea nemultumire pentru care am intrat in discutie cu voi este ca tot ce am scris la voi pe forum am spus inainte unui preot , sa incerc sa il conving de dorinta Domnului si acel preot tot ce a putut sa faca a fost mai mai sa imi interzica total sa botez fetitele ... mare noroc ca nu m-am dus la un preot din orasul meu ca in secunda doi se auzea in tot orasul si nu mai botezam nimic .... si sa imi spuna cat de mare pacat fac ...
Cu ce drept dat de ce Dumnezeu se pune el intre mine si Voia Domnului doar pentru ca istoria doctrinei lui spune asta ? cum imi spune mie ca sunt parinte spiritual si ca daca nu cred in Dumnezeu cum cred ortodoxii eu nu voi putea apropia fetitele alea de Dumnezeu ? cum indrazneste sa imi spuna dupa ce ii spun toata povestea ca eu nu cred in Dumnezeu ... imi e sincer mila de preotul ala cand va da cu adevart piept cu Dumnezeu ...
Toata povestea asta justifica ce am scirs pana acum pe forum , repet sunt cuvinte cerute de mine Lui in dorinta de a se face lumina in capul meu , in sulfetul meu si in credinta mea ... si am spus ca e drept si corect sa le impartasesc si cu voi ... Cum Dumnezeu nu baga cu forta nici eu nu pot sa fac asta ...
Imi pare rau pentru cine nu ma crede ... eu asta il numesc miracol si dovada clara a existentei Lui ... si de cand am trait asta sunt un om complet schimbat radical la 90 de grade. Si sincer ... numai rau nu pot spune ca imi merge ...
Cred ca oameni ca mine mai sunt pe aceasta lume ... si El lucreaza cu toti ... incetul cu incetul lucrurile se vor rezolva si cu religia si cu tot ... numai k se vor rezolva toate atunci cand El va crede de cuviinta ... eu pot atat de mult ce pot si ceilalti ... sa va dau informatia , sa va arat calea si sa va las pe voi sa alegeti la intersectie in ce directie o luati ...
|