View Single Post
Vechi 19.01.2010, 18:58:58
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Vsovi, nu pot să nu mă minunez de sinceritatea ta, așa cum zici: "eu ma stradui sa-i cred shi sa-i urmez ".
Nu te mai strădui atâta, pentru că e o cale și mai simplă. Eu mă gândesc că acum, după ce te-ai dumirit că pucioșii sunt "fratzii tai", cel mai bine este să-ți iei inima în dinți și așa să te prezinți direct lor. De exemplu: le dai un Mail scurt, scurt: "Eu sunt Vsovi", apoi te semnezi cu semnătura ta obișnuită:
[COLOR=red]+,vs[COLOR=yellow]o[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue]vi~[/COLOR][COLOR=yellow][COLOR=red]so[/COLOR]vi[/COLOR][COLOR=blue]diu=[/COLOR][COLOR=#000000]intRAT,PăkfeagreșesOrtodox_[COLOR=plum]Țăt[/COLOR]? [/COLOR]
[COLOR=#ff0000]GL[/COLOR][COLOR=yellow]um[/COLOR][COLOR=blue]ea+[/COLOR]antiGLumeaLUmii=FUmgriJ;vrinăGâdÎnrezuSMiMîMu-IRpaRR[COLOR=plum]s[/COLOR]n[COLOR=plum]lă[/COLOR]
DISTRAȚIea-i numeletău/pLăudărojENE INterI[COLOR=plum]Odor[/COLOR]+bd+ălib LaSHENGHEENa
Alungă DD pe Ăl RăU,suicigashK bucgurea d'Mesi[COLOR=plum]EUjj[/COLOR],după PreaSfanta(voia3Ta+)
DEsJiCHEPTgaFulljGERmînvâr jig sL'p[COLOR=plum]rrOZ[/COLOR]eNkPANdtEL,[COLOR=red]dr[/COLOR]SlaOaFumT'SLAșUȘexY,supe[COLOR=plum]RSdznFATz[/COLOR]+ID
:-(PileOqqqZOOFagEA,BAcAs-aLin,d3xNeCHR,jĂmînăTrUFexaj,pATH-pOtrivitNIcT,[COLOR=red]IU[/COLOR]mbui[COLOR=plum]BARa[/COLOR],mINTeReS42)-:

Ei o să-și dea imediat seama cu cine au de-a face, că e foarte perspicaci din fire, au nasul fin. O să zică pe loc: " Hait! Ăsta-i de-la nostru! Să nu-l scăpăm.". Și imediat o să-ți răspundă și ei printr-un Mail și o să te cheme la Pucioasa, ca să le faci o vizită preliminară, pentru a se convinge că ai numai gânduri bune, și după aia o să te integreze și pe tine în sistem.
Să vezi ce bine o să-ți meragă în continuare! O să-mi mulțumești pe urmă și-n culcare, ș-n sculare, pentru acest sfat prietenesc.
M-a amuzat postul tau! Ce sa zic, s-a mutat spitalul 9 pe forum! Nu vreau sa fiu critic si nici nu pretind sa detin Adevarul dar ce am citit pe acest topic este mult, mult prea mult! Pun pariu ca alde antenele si protv-ul au zeci de ore filmate cu astia si cand or vrea sa loveasca pe fata in ortodoxie o sa le dea drumul. Si o gramada de lume se va poticni. Foarte trist...