View Single Post
Vechi 12.03.2007, 18:39:25
dmb dmb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia

De obicei ce fa eu la sfirsitul filmelor, sau chiar in timp ce ruleaza, si simt o durere in zona abdomenului, ma gindesc, oare am ce invata din acest film din aceste scene oribile, cu ce devin eu mai bun mai iubitor , mai drept, urmarind 2 ore de violenta. Si treburile astea le simti in corp pe tine, mintea ne mai duce cu sorcova, insa corpul nu minte, inclusiv inima.

Unde sunt invataturile in film? In afara de ura pentru evrei, si remarcile lor facute in mod tendentios idioate si prostesti(si sa fim seriosi ca nu erau si nu sunt prosti deloc) ce mai poti invata de acolo.

Mel Gibson este si el un produs al societatii in care s-a format, n-ai ce-i cere mai mult... la fel si cu urmatorul lui film Apocaliptica, parca, numai violenta, si ...altceva nimic, filmele aste nu vor dainui...
Cum spuneam unii pot bate cuie in lemne altii in miini de om. Cuiele si ciocanul sint la fel. Mai mult pe unii ii doare chiar un cui batut intr-un copac pe altii nu-i misca nici cele batute in trup. Din orice lucru poti invata sau nu.
Eu n-am ajuns nici sa-i urasc pe evrei si nici pe italieni (romani) care erau mina ce lovea. N-am ajuns decit sa-mi dau seama ca si eu sint cel care da cu biciul, bate cuie cu pacatele mele. Si si pe mine m-a durut stomacul de rusine si de durerea de a fi asa.Zic eu ca pe mine filmul ma dus un pas mai departe pe calea spre Dumnezeu. Nu contest ca nu cu toti este la fel. Eu sint un incepator crestin nu un induhovnicit.
Nu o sa ramina filmul? Ei na! Parca cite din minunile lumii au ramas? De-aia viata merge mai departe...
Aici nu-i vorba sa-i acordam Oscarul sau nu ci sa spunem doar daca a miscat ceva in noi. Iar la mine a facut-o cu virf si indesat.
Din cel care credeam ca sint, m-a smerit si m-a adus cu picioarele pe pamint : nu sint nimic decit un biet roman plin de el batind un nevinovat cu biciul cu capete de plumb! Atit!
Reply With Quote