View Single Post
Vechi 20.01.2010, 11:56:30
01andrei01 01andrei01 is offline
Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit ....

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Si daca vine sfarsitul trebuie sa ne apucam sa aberam? Crezi ca daca umblam si facem propaganda lu' "mama Gigi" sfarsitul se va amana? Romania a aparut prima pe pamant la facere? Romania- noul Ierusalim?? Chiar nu realizati penibilul?
Stai linistit ca nu vine chiar maine sfarsitul, mai sunt cel putin niste ani buni pana sa inceapa desfasurarea planului de final. Nu m-as mira sa vina ceva mai tarziu decat ne imaginam.
sergiu cred ca ma crede nebun,si ii se pare ca aberez,lui sergiu Dumnezeu si Cuvantul Lui Dumnezeu, i se pare penibil,adica el incearca sa spuna ca este o aberatie si ca nu este nimic adevaratdespre Romania in cuvantul lui Dumnezeu.
Vad ca se implineste scrierile cuvantului si Bibliei in care spune ca Fiara va urla din toate puterile.

Dar ca sa aprind dorinta necredinciosului de a deschide Biblia macar sa citeasca Apocalipsa il indemn sa deschida la capitolul 19 si sa citeasca urmatoarel randuri"11. Și am văzut cerul deschis și iată un cal alb, și Cel ce ședea pe el se numește Credincios și Adevărat și judecă și se războiește întru dreptate.
12. Iar ochii Lui sunt ca para focului și pe capul Lui sunt cununi multe și are nume scris pe care nimeni nu-l înțelege decât numai El.
13. Și este îmbrăcat în veșmânt stropit cu sânge și numele Lui se cheamă: Cuvântul lui Dumnezeu.
14. Și oștile din cer veneau după El, călare pe cai albi, purtând veșminte de vison alb, curat.
15. Iar din gura Lui ieșea sabie ascuțită, ca să lovească neamurile cu ea. Și El îi va păstori cu toiag de fier și va călca teascul vinului aprinderii mâniei lui Dumnezeu, Atotțiitorul. "

Capitolul 20 "4. Și am văzut tronuri și celor ce ședeau pe ele li s-a dat să facă judecată. Și am văzut sufletele celor tăiați pentru mărturia lui Iisus și pentru cuvântul lui Dumnezeu, care nu s-au închinat fiarei, nici chipului ei, și nu au primit semnul ei pe fruntea și pe mâna lor. Și ei au înviat și au împărățit cu Hristos mii de ani. "

si chiar "Capitolul 21
1. Și am văzut cer nou și pământ nou. Căci cerul cel dintâi și pământul cel dintâi au trecut; și marea nu mai este.
2. Și am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei.
3. Și am auzit, din tron, un glas puternic care zicea: Iată, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii și El va sălășlui cu ei și ei vor fi poporul Lui și însuși Dumnezeu va fi cu ei.
4. Și va șterge orice lacrimă din ochii lor și moarte nu va mai fi; nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut.
5. Și Cel ce ședea pe tron a grăit: Iată, noi le facem pe toate. Și a zis: Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezare și adevărate.
6. Și iar mi-a zis: Făcutu-s-a! Eu sunt Alfa și Omega, începutul și sfârșitul. Celui ce însetează îi voi da să bea, în dar, din izvorul apei vieții.
7. Cel ce va birui va moșteni acestea și-i voi fi lui Dumnezeu și el Îmi va fi Mie fiu
8. Iar partea celor fricoși și necredincioși și spurcați și ucigași și desfrânați și fermecători și închinători de idoli și a tuturor celor mincinoși este în iezerul care arde, cu foc și cu pucioasă, care este moartea a doua. "

Aveti rabdarea sa intelegeti ceea ce cititi,veti vede ca toate au un inteles si chiar numele de Pucioasa este specificat,Biserica Noul ierusalim este specificae si fiecare detaliu.

Sper ca sa va indreptati si sa credeti si voi,as fi foarte fericit sa stiu ca in sufletul vreunuia dintre voi,va incepe sa creasca un sumbure mic de credinta,pentru ca pana la urama urmei,asta este spre binele si spre mantuirea noastra.