Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Dupa toate cele vazute in ultimele zile cine al cui uns mai este? L-as intreba in mod deosebit pe "vsovi"..............care ne-a "obsedat" cu niste postari ciudate..
|
în ciuda voastră crezi tu că am postat? nu, eu am postat ciudat în ciuda ciuzii și a ciurzii...
dar de sus unsul Domnului este preamăritul rege David și apoi Solomon dar săracul rege înțelept Solomon a ajuns în iad din pircina că i s-a smintit inima ca să slujească și dumnezeilor străini, căci inima lui nu mai era întreagă înaintea Domnului, dumnezei ai unora din femeile din mulțimea de neveste ale sale și de țiitoare pe care le avea și probabil le are dar și acolo în iad, n-a stat degeaba ci a bătut în ''asfalt'' sau ce drum e acolo poleit cu bune intenții, a bătut 7 stâlpi de s-au disperat toți dracii...
dar unsul lui Dumnezeu a fost și regele Carol al II-lea dar acum unsul rămas este fiul lui Carol al II-lea și al reginei Elena prințesa Greciei, este regele Mihai al României Mari și acum ceva mai mici, El este unsul Domnului...
iar Basescu sărmanul nu este uns cum se ung voievozii sau regii ci este doar binecuvântat de Dumnezeu, ca sa cârmuiască pe români, în zilele astea de restriște cînd iată că s-a autoîntronat antichristul cu participarea patriarhului într-o splendidă și impunătoare biserică...
deci Basescu este un viteaz care a luptat și luptă cu balaurele și cu fiaraele cele două de la noi și din toată gLumea mare, sper, nu știu dacă chiar luptă dar oricum măcar până acum a luptat și Dumnezeu i-a dăruit biruință atunci când nimeni nu mai credea... așa cum era Mihai Viteazul sau Ștefan sau Țepeș sau Constantin Brâncoveanul că nu se știe ce le poate capul la echipa de păcălici și demaGogi cu flăcările lor viollente...