View Single Post
Vechi 20.01.2010, 15:10:31
01andrei01 01andrei01 is offline
Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit ....

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Nu te cred nebun, tu te faci asa cum esti.

Inainte de Pucioasa este specificat numele Iezerul (
[COLOR=black][SIZE=3]Localitate: IEZER , Comuna: PUIESTI , Judet: Vaslui , Episcopie/Arhiepiscopie: Episcopia Husilor). De ce nu ar fi acolo Noul Ierusalim?? Nu exista nici o Biserica Noul Ierusalim, Noul Ierusalim este specificat in Apocalipsa. Mai intai a fost Noul Ierusalim din Apocalipsa si dupa, au aparut 2000 de ani mai tarziu unii sectari care si-au numic secta in acest fel. Sa ma ierte Dumnezeu dar eu asa vad situatia. [/SIZE][/COLOR]
Si nici in deplinatatea facultatilor mintale nu pareti. Sincer.
ca bine zici sa te ierte ca mare nevoie ai de iertare.Si lasama pe mine nebun asa cum sunt.Crezi ce vrei,din cate stiu eu ,sectele nu te invata sa traiesti curat si sa te inchini lui Dumnezeu,dar daca asa vezi tu lucrurile,nu pot eu sa te condamn,poate ai si tu dreptate in felul tau. Si biblia nu se analizeaza ca ori ce carte,este cartea sfanta si nu multi au darul sa o descifreze,din pacate nici eu,dar cuvantul lui Dumnezeu Exista si poti sa ma faci cum vrei,sectant,nebun,etc...
cred ca am facut o greseala postand mesaje aici desi este un site "crestin ortodox",il condamna pe Dumnezeu si analizeaza spusele lui in speranta ca vor reusi sa demaste pe cineva,si spune ca sfarsitul este mai departe decat ne imaginam(sub aceste cuvinte se intelege teama de Dumnezeu),va pierdeti vremea degeaba.Mai bine schimbati titlul forumului,ca ii intoarceti in pacat si pe cei mici si slabi care au in ei un sumbure de credinta.

Sper sa ne lumineze Dumnezeu mintile la toti si sa putem vedea dincolo de duhul lumii si de mandria care ne incearca pe totii(pentru ca cel care se lupta sa dovedeasca ,ca noul ierusalim este o secta,o face pentru a se mandrii apoi semenilor sai,k el a reusit sa descopere un neadevar).

Si mai bine inchideti subiectul acesa,caci va faceti rau singuri. Acum o sa ma astept sa imi sara toata lumea in cap si sa imi iau si un ban serios.E pacat de noi casuntem oameni si suntempacatosi,si noul ierusalim este pentru matuirea noastra,dar omul trebuie sa sufere ca sa si dea seama ca si sa se roage la Dumnezeu.

Sper sa va vina mintea la cap si vouo si mie,si la toata lumea.

Doamne Savaot, Atoatefăcătorule, Atoateștiutorule, Atoatevăzătorule, Tată al Fiului Cel trimis de Tine spre jertfire pe pământ ca să ia asupra Lui păcatele făpturii; Tată al lui Israel cel de atunci; Tată al lui Israel cel din români; Tată al fiilor Cuvântului Tău, Iisus Hristos, deschide ușa milei pentru țara română, pentru poporul român. Cuvântul Tău se face cuvânt din mijlocul neamului român, cel apăsat din pricina părăsirii de Dumnezeu și de lipsa pocăinței, Doamne. Cuvântul Tău vine din cer și strigă peste neamul român, dar nimeni nu mai știe ce înseamnă Dumnezeu cu oamenii. Deschide ușa milei Tale, deschide ochiul iubirii Tale și lucrează din cer credință în Tine peste neamul român, ca să învețe el legea iubirii Tale, Doamne.

Neamul român nu trage spre pocăință, nu trage spre umilință, nu trage pe Dumnezeu spre el, nu poate veni spre Tine, nu mai știe calea, că s-a astupat, Doamne. Fiii români s-au făcut loruși vrăjmași ai mântuirii lor și nu mai au putere să biruiască în ei duhul măririi de sine, duhul urii dintre ei, duhul lăcomiei și al minciunii, Doamne. Nu mai știe românul ce este iubirea cea adevărată, și a venit încurcătură de limbi peste neamul Tău cel ales pentru ca să-Ți fie Ție casă și venire pe pământ. Dar Tu deschide ușa milei Tale și suflă Duh Sfânt peste neamul român și fă voia Ta peste România, că a venit vremea ei cea dulce și ea nu știe să fie cu cerul. Coboară-Te și vezi de sus și de jos și lucrează iertarea păcatelor ei, ca apoi să vadă calea, să vadă prin pocăință, Doamne, că nu este iertare fără pocăință, nu este bucurie și pace, fără de umilință și de pocăință.

Pune duh din Duhul Tău peste duhul românilor, ca să aibă ei înțelepciunea aceea că nu pâinea și haina lor le lipsesc, ci le lipsesc împăcarea cu Tine și sfințenia și pacea din cer și iubirea cerească între ei, și iubirea de Tine, Doamne.

Te cerem cu împlinirile împărăției cerurilor peste România, cu planul Tău ceresc, coborât de Tine peste ea. Adu-Ți aminte de făgăduințele venirii Tale a doua oară pe pământ și desăvârșește-Ți venirea și slava Ta peste țara cea cu Mire, și fă din ea tron al slavei Tale înaintea popoarelor, Doamne Savaot. Amin, amin, amin.
Sursa : http://www.noul-ierusalim.ro/