Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Nu trebuie sa-ti ceri iertare pentru gandurile tale. Sau in orice caz, nu mie! Eu sunt un om, ca oricare altul, cu bune si rele si nu ma pot supara pentru parerea cuiva. Mi se pare chiar normal sa gandim diferit din cand in cand, ca altfel n-am mai sti sa facem diferenta intre bine si rau.
Despre bietul meu "nick", am mai spus-o si nu mai revin. Nu-mi place sa ma justific si imi pare rau ca tocmai el, (nick-ul) creaza altora insomnii. Oameni buni, nu va mai bateti capul cu chestiuni strict personale!... Va rog mult!
Cat despre parerile "fanteziste", cam tot ce tine de Dumnezeu este fantezie din punctul unora de vedere. Ma rog. Este opinia ta pe care ti-o respect.
|
Am citit acolo unde faci referire,si ma bucur ca ai actiuni umanitare si salvezi oameni.Cat despre nick-ul tau,sa stii ca nu mie imi face rau sau altuia ,ci tie....
In ceea ce priveste proiectele,parerea mea este sa nu le mai initiezi,pana cand nu dobandesti o anumita coerenta si maturitate duhovniceasca,altfel ai sa provoci dezamagiri....