Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
4. Sf. Maică Veronica de la Vladimirești a cărei proorocie a păpat-o pisika căci a pismuit-o pe Verginica
|
Asta e vre-un verset de care nu am stiut?
1. Amice, daca vrei sa promovezi Cuvantul lui Dumnezeu incearca sa folosesti un limbaj adecvat, asta incluzand gramatica acceptabila.
2. Aceasta Maica Veronica era sfanta dar a pizmuit-o pe Verginica? Doamne fereste! Mare-i gradina ta, Doamne!
Citat:
Citat:
deci ăștia sunt cei 7 îngeri apocaliptici ai Domnului care au trâmbițat... și trâmbițează încă...
|
Ingerii sunt ingeri! Oamenii nu vor fi niciodata ingeri! Ingerii nu vor fi niciodata oameni!
Eu daca as fi admin v-as bana pe acest server! Simplu. Asta daca nu cumva si adminul e de aceeasi parere ca voi...
PS nu va mai chinuiti sa-mi raspundeti ca nu mai intru pe acest topic. Deja mai util mi-ar fi sa-mi iau TV si sa ma uit la "Schimb de mame".
1. Nu promovez Cuvântul lui Dumnezeu că n-am interese prozelitiste, eu încerc doar doar să-L trăiesc, dar nici nu bag Lumina sub obroc tăcând fără motiv... iar cu gramatica mă întreb la ce anume te-ai gandit că ar fi de dorit să-mi fac limbajul adecgvat? la cei ce acceptă gramatica dar pe Domnul îl resping categoric?
2. Da, a fost și precis a ajuns o sfântă maica cuvioasă, dar fiindcă a pismuit-o pe Verginica (Trâmbița Domnului), pisika a păpat proorocia lui Veronica... sau crezi că devenise imună la pismă? la insuflarea pismei în sufletul ei și a duhului minciunii măririi de sine prin vrăjbitorie de catre potrivnicul binelui, a lui ucigă-l toaca? apoi s-a pocăit și sper că a ajuns acolo unde fusese chemată de maica Domnului... căci ea a facut pușcărie pentru Hristos...
sau crezi ca un calugăre e ferit de pismă, de invidie, de ură, de răutate? de dorința de falsă și strâmbă întietate? poi până să ajungi acolo sus trebuie să te ridici mereu de jos, de acolo unde te aruncă cel rau și necredincios... din mocirlă, din Iezerul de foc ce arde cu Pucioasă...
poi și sf. arhiDiacon Ștefan a fost înger iar Ioan Botezătorul Arhanghel... poate și sf. Pavel așa că mai documentează-te și pune-te la punct... așa cum ne-a învățat părintele Papacioc, că el și-a făcut cruce, adică s-a pecetluit cu ea... înainte de toate... iar călugării în general se înhamă și depun voturile îngerești...
Deci dacă ai fi admin ai băga oameni nevinovați la pușcărie, fiindcă zici tu că ei blasfemiază și nu tu... poi pe ce motiv? că exemple de greșeli gramaticale nu mi-ai dat ci numai ai invocat fiarele... deci dacă ai fi admin dumneata ai fi tiran, asta susții crezând că ai face un bine omenirii... poi vezi de te uită mai bine că noi ne luptăm cu tiranul dictator ce iese din păcatele noastre viclene și nu cu omul, cu păcătosul, că pe oameni ne străduim să-i respectăm și iubim ca pe noi înșine dacă nu mai sus...
Chiar că ți-ar fi mai util un schimb de mame; în loc să slujești și să te închini la tatăl minciunii și mama omida roagă-te la mama Gigi să pună o vorbă bună pentru tine... dar și pentru mine că precis îs mai rău ca tine deși eu mă văd mai bun... că doar cine-mparte parte-și face... nu-i așa?