View Single Post
Vechi 20.01.2010, 17:28:40
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Nu te cred nebun, tu te faci asa cum esti.

Inainte de Pucioasa este specificat numele Iezerul (
[COLOR=black][SIZE=3]Localitate: IEZER , Comuna: PUIESTI , Judet: Vaslui , Episcopie/Arhiepiscopie: Episcopia Husilor). De ce nu ar fi acolo Noul Ierusalim?? Nu exista nici o Biserica Noul Ierusalim, Noul Ierusalim este specificat in Apocalipsa. Mai intai a fost Noul Ierusalim din Apocalipsa si dupa, au aparut 2000 de ani mai tarziu unii sectari care si-au numic secta in acest fel. Sa ma ierte Dumnezeu dar eu asa vad situatia. [/SIZE][/COLOR]
Si nici in deplinatatea facultatilor mintale nu pareti. Sincer.

poi se pare că de aici, de la Iezerul or fi început apele să puieze puiță și să dea pești și păsări și toate ființele vii ce trăiesc in ape... că doar nu în zadar poartă denumirea asta Iezerul din jud. Vaslui...

deci ai dreptate, asta e specificat de la Creație... nu mai știu, ziua a patra sau a cincea... deci n-avea cum fi acolo Noul Ierusalim...

iar propoziția asta:

''Mai intai a fost Noul Ierusalim din Apocalipsa si dupa, au aparut 2000 de ani mai tarziu unii sectari care si-au numic secta in acest fel. Sa ma ierte Dumnezeu dar eu asa vad situatia.''

poi Noul Ierusalim din Apocalipsă era proorocit că va fi... deci iată-L... este viu și locuit... așa cum este scris... deci nu pricep logica domniei tale... așa că

să te ierte! că vezi situația acuzînd fără să vrei... de sectarism... dar nu tu acuzi, stai liniștit... ci dumneata n-ai făcut altceva decât ai promovat zvonurile lansate de niște mincinoși... care au scornicit ca Domnul e sectant ori ca Domnul e un mort... :)) , deci n-ai făcut altceva decât i-ai crezut pe ''oamenii de bine'' și apoi te-ai revoltat împreună cu ei... pentru nemulțumirile lui ucigă-l toaca, cel obraznic și nedrept...

Last edited by vsovivi; 20.01.2010 at 17:34:47.