View Single Post
Vechi 20.01.2010, 18:01:01
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Citat din sovi:
Citat:

... deci cele 7 trâmbițe, MM m-a învățat că de la ea am aflat că ea mi-a povestit că așa scrie la pucioși în carțile proorociilor vremurilor de pe urmă... sunt: ...
Nu te-am invatat eu aberatiile astea, le-ai cules tu singur din alte surse la care doar facusem referire. Eu nu sunt invatatoarea sau invatatorul nimanui.
Punctul meu de vedere este cu totul altul, si iata-l expus pe scurt in continuare.
Biblia vorbeste despre cele sapte trambite folosind o figura de stil care se refera de fapt la felul vestirii pe care o fac cei sapte ingeri, care au indeletniciri precise legate de anuntarea unor etape ale Apocalipsei. Pucioshii, nationalisti si protocronisti prin vocatie, pretind ca primii sase ingeri nu sunt ingeri, ci au fost de fapt oameni, si inca niste conationali de-ai nostri, romanasi care se trageau din Traian si din Decebal (si se trag inca). Cea de-a sasea trambita cica a fost Virginia Tudorache (Stoica, dupa numele sotzului), alintata de pucioshi cu apelativele Verginica sau mama Gigi, care a trambitat intre anii 1955 si 1980 (in 1980 a murit si s-a alaturat stramosilor ei,Traian si Decebal). Pucioshii au hotarat in unanimitate ca Verginica trebuie neaparat ca a fost o sfanta, situatie in care s-au considerat indreptatiti sa-i inchine un imn-Acatist, copiat fara jena si fara alte scrupule dupa Acatistul Maicii Domnului.
A urmat o inexplicabila pauza de circa doi ani, in care dumnezeul Pucioasei a tacut chitic, pentru ca n-a mai gasit o trambitza prin care sa trambitzeze. Trambita era pe-aproape, era chiar sora mai mare a Verginicai, Maria Tudorache, dar Dumnezeul Pucioasei ori ca a evitat s-o instaleze imediat in postul de trambitza, ori ca nu era hotarat, ori pur si simplu nu si-a dat seama ca ar putea s-o foloseasca drept trambita in locul surorii ei. In fine, in 1982 s-a hotarat, si deci dupa Verginica a urmat la trambitare Maria Tudorache, sora ei, care a trambitat intre anii 1982 si 1994. In 1990 a inceput sa trambiteze si Mihaela Tarcutza, in paralel cu Maria Tudorache, si acum erau doua trambite simultan!!! Asa au trambitat amandoua la concurentza, timp de 4 ani. In acest interval de timp presiunile asupra Mariei au fost atat de eficiente, ca biata de ea s-a retras de bunavoie de la trambitzare, si a ramas sa trambitzeze Mihaela singura, ceea ce face cu mult aplomb si cu talent oratoric pana in ziua de astazi. E drept ca Mihaela nu vorbeste prin somn atunci cand trambitzeaza, asa cum faceau Verginica si Maria, pentru ca ea nu se preteaza la metode asa de primitive. Tocmai de aceea Mihaela n-a avut curajul sa se numeasca pe sine insasi trambitza, caci adeptii puciosi erau obisnuiti sa li se trambitzeze prin trambitzele aflate in somn adanc toate mesajele venite de la Domnul. Mihaela a inventat atunci, cu inspiratie de sus probabil, inovatia ca ultima trambita este Insusi Domnul care-i vorbeste ei, Mihaelei, la ureche, si ea scrie indata tot ce aude.
Atunci se pune inevitabila intrebare: daca Verginica a fost a sasea trambita, si Insusi Domnul este a saptea, a cata este (a fost) Maria Tudorache?
Eu cred ca Maria a fost a 6,5-a trambita, dar nu sunt asa de sigura. Cine se pricepe mai bine la numaratoare, il rog sa ma corecteze.
Paradoxul este ca desi Maria a trambitat de-a binelea, liderii pucioshi de astazi nu o considera sub nici un chip trambita, ci punte. Adica, punte de trecere de la Verginica la ei, liderii pucioshi. Ca sa sarim noi direct, de la Verginica la Mihaela, prin (si peste) filele istoriei Bisericii Noul Ierusalim. Daca pucioshii ar zice ca Maria a fost a saptea trambitza (cum era normal, daca admitem ca dupa sase urmeaza sapte), nu s-ar mai justifica trambitarea lor de astazi, care ar ajunge pe locul opt, in timp ce Apocalipsa vorbeste doar de sapte trambite.
Si inca ceva: Daca Maria a trambitat 12 ani la fel cum a facut si Verginica timp de 25, de ce pucioshii nu o numesc si pe ea sfanta Maria ci doar puntea Maria? Nu si-a facut stagiul complet de trambitzare?

ai dreptate, singur am învățat aberațiile (nu știu la care aberații te referi în mod special sau poate pentru tine tot ce am scris sunt aberații și nu-i exclus că dacă aberații nu prea sunt ca nu am mințit, ori măcar sper să nu fi mințit, atunci precis scriind m-am umplut de slavă deșartă, adică de lăudăroșenia unor închipuite merite dintr-o memorie înexistentă a faptelor lor... deci aberațiile cu siguranță deobicei le înveți singur dacă nu cumva te mai și ajută cineva din umbră, un mic mikiduț negru ce se dă mare albinos) în timp ce de la tine doar am auzit, că doar tu ai scris aici, de existența celor 7 Trâmbițe și iată a Punții... apoi am văzut că scrie și pe site despre cele 7 Trâmbițe Apocaliptice.

Deci vezi?, de la tine aflu de existența timp de 12 ani a darului proorocitor al Punții... Maria, sora sfiintei Verginica.

Dacă te-ai supărat atunci află că nu de la tine am învățat... ci de la tine doar am auzit... că probabil ai tras cu urechea... nu știu, nu acuz.

Last edited by vsovivi; 20.01.2010 at 18:22:02.