Citat:
În prealabil postat de anna21
Cel mai bine ma vad cei de pe acest forum.
Aici pot sa spun lucruri pe care nu am cui sa i le spun in lumea reala.
Si sunt chiar lucrurile cele mai importante si definitorii pt. existenta mea.
Deci vrei sa ma critici? Spune ce ai de zis.
(Dar crezi ca tu ai putea suporta o critica obiectiva a postarilor tale? Macar continutul/ informatia in sine, nu ma refer la ceea ce dai la iveala indirect despre personalitatea ta si ..patimile tale)
|
Ana, asa doar iti imaginezi tu si multi altii. Doar in lumea reala unde exista consecinte IMEDIATE pentru ceea ce scoti pe gura devine o caracterizare trimisa de Hristos.
Zici ca persoana ta poate fi caracterizata ca fiind sau nu crestina DOAR de Hristos?
La ce te referi, poate nu inteleg eu?
Tu vorbnesti de PERSOANA HRISTOS, care ar aparea din neant ca un fel de BatMan sa-ti spuna acest lucru?
Sunt chiar curios daca tu chiar ti-ai format o lume a ta unde TII mortis sa fi caracterizata DOAR de Hristos,...:))) frumos paravan protectiv contra tuturor "looserilor" din jur care nu stiu ce vorbesc , nu?
Oare ce te faci daca in timpul vietii tale, Hristos nu va aparea, si vei realiza poate la sfirsit ca de fapt erai in derapaj serios, iar Hristos iti facea semne disperate sa-ti revii, semne prin sot, prin rude, prin incidente, prin natura, prin materialism si tu le ignorai tinind coada pe sus?