View Single Post
Vechi 20.01.2010, 21:41:31
FreeUser FreeUser is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.01.2010
Implicit Ateu!

sper sa "intre" d-zeu in tine! daca intelegi unde bat! sunt ateu !! si?? tot incerc sa va deschid ochii....da nu se poate cu voi! ma ghidez dupa 3 principii in viatza "mai bine mor in picioare de cat sa ma tarasc in genunchi"! "totul sau nimic"! si "speranta iti ramane pan la ultima suflare"! sati zic si parerea mea adik dupa ce ca te chinui si tu in rahatu asta de viata sa fie bine sati faci si tu o familie sa le fie bine! mori pe la 60 de ani! vaide capu` tau dupa atatea si atatea trairi mai vine un fraer sa te si judece ca nai crezut il el si sa te chinuie vesnic! dupa ce ca tot el tea creat acum te chinuie! unde mai e dreptate bunatate si iertare? cam asta se zice despre dumnezeu in biblie! si e trist! fii tu oita domnului! daca tot exista rai iad si suflete! vreau sa fiu demn si trup si suflet! mai bine stau in infern da cel putin stau impotriva vointei mele! si in infern o sa stau drept si o sa rezist! mam gandit de multe ori sa ma sinucid da miam dat seama ca nui o solutie ca tre` sa fiu barbat si sa lupt impotriva celor care se cred deasupra! si daca tot am fost creat sa duc jocu pan la capat! (ma intristeaza ziua aia) daca era sa scrie in biblie ca toti suntem egali inglusiv dzeu ala al tau! pe bune de nu eram un foarte bun crestin! da el e boss-u si se pisa pe noi si pe sufletele noastre! va iubeste doar pe voi carei credeti mintea si vorbele bolnave! dumnezeu e singuru diavol! lui i se datoreaza toate nenorocirile din lume vilouri crime razboaie etc! ca se zice ca e atot stiutor si trebuia sa stie ce o sa facem! hai ca deja mam enervat rau de tot! care vrea sa dea add free.user92 sa mai vorbim! atei credincioasi sa vedem! oricum chiar arzand in iad o sa fim mai demni mai curati si puri ca voii credincioasi! voi o sa stati in fata unui tron in genunchi ca niste lichele!:))!