Citat:
Rău face. Dar chiar dacă se întâmplă să păcătuiscă accidental, adevăratul Sânge al lui Hristos îi poate ierta păcatul:
|
Pai si unde am zis ca nu i se iarta?
Daca te-ai impartasi ,nu ai mai huli.Vezi ca e pacat grav ce faci.Macar,daca esti sceptic,spune ca nu stii,ca sa nu-ti faci pacate.Doar impartasindu-te vei vedea ce se simte.
Citat:
Ce "fapte" și ce "viețuire" la câteva zile de la naștere? Hai să fim serioși!
|
Pai si ce?Copiii nu cresc?Se mantuieste in caz ca,Doame,fereste,m de mic,neavand pacate.
Citat:
Vezi că face numai gafe, va trebui să-l recuzi.
|
Cererea avocatului acuzarii e respinsa
Citat:
Astea sunt "texte", nu texte din Scriptură.
|
Ti le-o fi scos Luther,ca eu le-am citit.
Citat:
Nu m-am născut adventist, m-am născut într-o familie ortodoxă. Între timp am citit Biblia...
|
Si ai interpretat-o cum ai vrut,fara sa intrebi pe cei mai evoluati spiritual decat tine.
Citat:
Domnul a facut 4 lucruri prin gestul frangerii painii
1) A frant painea
2)A binecucantat
3) A zis:Acesta e Trupul Meu
4) A dat ucenicilor sa manance din paine
Din aceste 4 lucruri 3 le respectati intocmai azi,'literal'
1) Frangeti painea reala
2) Binecuvantati pe Domnul care a facut aceasta
3) O mancati cu gura,cu dintii,si nu in inchipuire
Deci aceste 3 lucruri le faceti intocmai ca atunci.
Doar al 4 lea nu il considerati intocmai cum a fost atunci.
Caci Domnul cand a dat acea bucata de paine,inaintea mortii si patimii Sale,El a zis :"E Trupul Meu".Ce au mancat ucenicii in aceea seara ,era Trupul Sau.
De cum Iuda a mancat o bucatica de paine,si a intrat satana in el,se vede ce putere are aceasta paine.Daca satana putea fi intr-o bucata de paine,Domnul nu putea fi??
|
Foarte bine zis!!!
Citat:
N-ar fi de mirare o asemenea atitudine, având în vedere ritualul de magie albă folosită de preot la împărtășanie. Iartă-mă, dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume!
|

Asta iti spun pastorii?In primul rand,magie alba nu exista.
Ai auzit de cuvantul "minune"?Tot magie alba o consideri?
Citat:
Sugerezi cumva că Domnul a influențat demonizarea lui Iuda prin acea bucățică?
|
Sf Apostol Pavel(cred) spune ca cine nu mananca Trupul Domnului si bea Sangele Lui fara sa se analizeze,deci sa se caiasca de pacatele lui(sa se spovedeasca),se va imbolnavi,deci e o profanare(un simbol nu poate fi profanat).Asta s-a intamplat cu Iuda.El s-a impartasit fara sa fie pregatit duhovniceste,dupa ce L-a tradat adica.