View Single Post
Vechi 20.01.2010, 22:33:02
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Citat:
Rău face. Dar chiar dacă se întâmplă să păcătuiscă accidental, adevăratul Sânge al lui Hristos îi poate ierta păcatul:
Pai si unde am zis ca nu i se iarta?

Daca te-ai impartasi ,nu ai mai huli.Vezi ca e pacat grav ce faci.Macar,daca esti sceptic,spune ca nu stii,ca sa nu-ti faci pacate.Doar impartasindu-te vei vedea ce se simte.

Citat:
Ce "fapte" și ce "viețuire" la câteva zile de la naștere? Hai să fim serioși!
Pai si ce?Copiii nu cresc?Se mantuieste in caz ca,Doame,fereste,m de mic,neavand pacate.

Citat:
Vezi că face numai gafe, va trebui să-l recuzi.
Cererea avocatului acuzarii e respinsa

Citat:
Astea sunt "texte", nu texte din Scriptură.
Ti le-o fi scos Luther,ca eu le-am citit.

Citat:
Nu m-am născut adventist, m-am născut într-o familie ortodoxă. Între timp am citit Biblia...
Si ai interpretat-o cum ai vrut,fara sa intrebi pe cei mai evoluati spiritual decat tine.

Citat:
Domnul a facut 4 lucruri prin gestul frangerii painii
1) A frant painea
2)A binecucantat
3) A zis:Acesta e Trupul Meu
4) A dat ucenicilor sa manance din paine
Din aceste 4 lucruri 3 le respectati intocmai azi,'literal'
1) Frangeti painea reala
2) Binecuvantati pe Domnul care a facut aceasta
3) O mancati cu gura,cu dintii,si nu in inchipuire
Deci aceste 3 lucruri le faceti intocmai ca atunci.
Doar al 4 lea nu il considerati intocmai cum a fost atunci.
Caci Domnul cand a dat acea bucata de paine,inaintea mortii si patimii Sale,El a zis :"E Trupul Meu".Ce au mancat ucenicii in aceea seara ,era Trupul Sau.
De cum Iuda a mancat o bucatica de paine,si a intrat satana in el,se vede ce putere are aceasta paine.Daca satana putea fi intr-o bucata de paine,Domnul nu putea fi??
Foarte bine zis!!!

Citat:
N-ar fi de mirare o asemenea atitudine, având în vedere ritualul de magie albă folosită de preot la împărtășanie. Iartă-mă, dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume!

Asta iti spun pastorii?In primul rand,magie alba nu exista.
Ai auzit de cuvantul "minune"?Tot magie alba o consideri?

Citat:
Sugerezi cumva că Domnul a influențat demonizarea lui Iuda prin acea bucățică?
Sf Apostol Pavel(cred) spune ca cine nu mananca Trupul Domnului si bea Sangele Lui fara sa se analizeze,deci sa se caiasca de pacatele lui(sa se spovedeasca),se va imbolnavi,deci e o profanare(un simbol nu poate fi profanat).Asta s-a intamplat cu Iuda.El s-a impartasit fara sa fie pregatit duhovniceste,dupa ce L-a tradat adica.