View Single Post
Vechi 12.03.2007, 21:18:03
gabi25ra gabi25ra is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Cred ca Apatia generala care i-a cuprins pe aproape toti este cea mai ucigatoare de suflet.

Planeta moare, si baba se piaptana, asa sunt si tinerii din toata lumea. Boala sufleteasca a inaintat asa de mult incit tinerilor nici nu le mai pasa ca in 20-50 de ani max nu vor mai avea ce respira.

Unde sunt luptele de strada cu corporatiile?
se spune ca un preot a fost invitat sa spuna un cuvant de folos la un penitenciar. Initial parintele a fost putin speriat ca nu stia ce sa le spuna acestor sarmani aflati in suferinta, dar a stiut ca daca Dumnezeu le-a chemat acolo ii va da si cuvantul potrivit in aceasta situatie. Ajuns acolo, a fost intampinat cu ironie si multa, multa apatie. Putin speriat ca nu simtea cuvantul lui Dumneyeu, s-a indreptat spre podium. Pe drum insa s-a impiedicat si a cazut. Tinerii puscariasi au inceput sa rada in hohote, dar parintele s-a reidicar hotarat si le-a spus doar atat " Am venit sa va arat ca toti putem cadea la un moment dat, dar Dumnezeu ne-a dat posibilitatea de a ne ridica si a merge mai departe"

Intrebarea mea este: Cum ii invatam pe tineri sa merga mai departe, cad toti suntem cazuti si blestemam treapta de care ne-am impiedecat?
Reply With Quote