View Single Post
Vechi 21.01.2010, 11:41:36
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Nu fluier nimic, cer un timeout, ca sa imi cititi mai bine posturile

Unde vezi tu ca vorbesc de ratiune cu R mare, de "gata cu iubirea", de roboti?

Intr-adevar, iubirea este o reactie chimica, dar numai asa cum temperatura este o miscare browniana. Nimeni nu va masura temperatura camerei luind pulsul fiecarei molecule din camera, vom folosi tot batrinul termometru!

Iubirea este o invelitoare si un sum al unor stari care, luate fiecare in parte, sint niste simple (relativ) reactii chimice. Aceasta invelitoare este indeajuns de complexa incit sa dea impresia de sacru, si sa para pentru multi un sacrilegiu in a gindi o analiza seaca a acesteia. Desigur, toate astea ar putea fi luate drept gargara, daca nu ar fi intarite de dovezi experimentale.
pe site-ul la care ai facut referire este vb de ratiune cu R, chiar de stapanul Ratiune. te si sperii. iti dai seama ce fada si seaca e iubirea la atei? parca ar fi genul: umonoida la orizont.... modificare comportament, reactie chimica pregatita.... engage! reactie chimica confirmata! target: unirea reactiilor chimice si crearea rationala a unui copil. end of transmition.

reactii chimice, dovezi experimentale, analiza, Ratiune, Eu, etc .... RO-BO-TI-ZA-RE, GLO-BA-LI-ZA-RE.