View Single Post
Vechi 21.01.2010, 12:03:13
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Da, sa nu te rogi, este un pacat.
Citat:
"Uite parinte eu habar n-am ce pacate am
Pai daca e pacat sa nu te rogi, dar nu sii ce pacate ai, de ce nu te rogi tu la Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sufletul si sa-ti arate ce e pacat si ce nu e pacat, sa-ti descopere ce pacate ai?

Citat:
Si de ce credeti voi ca nu este posibil sa nu le faci, sa fii un om bun?
Pentru ca Dumnezeu Fiul a spus: "Nimeni nu este bun, decât unul Dumnezeu." (Luca 18:19). Sofia, tu il crezi peDumnezeu cand spune asta?

Dar cand preotii spun ca numai Hristos a fost singurul om fara de pacat, ii crezi Sopia?

Cunosti tu vreun sfant care sa se fi crezut fara de pacat, care sa fi facut vreo astfel de afirmatie despre ei? Si ia n consideratie ca e vorba despre sfinti, nu despre noi.

In definitiv, de ce nu il intrei tu pe duhovnicul tau de ce nu e posibil sa fi fara de pacat?

Citat:
De ce aveti voi impresia ca oamenii nu sunt decat pacatosi si rai?
Mai ce chestie, crestinii astia se cred pacatosi (chiar Sophia, tu cum te consideri?), numai tu nu crezi asa. Pe de-o parte pe undeva cam simti tu ca e ceva neinregula ca numai tu gandesti intr-un fel si ailalti se considera pacatosi, deci pe undeva parca parca simti ca nu e in regula gandirea asta, dar pe de alta parte nu stii daca ai pacate si care ar fi acelea. Oare o fi pt ca tu consideri unele pacate (prea) marunte si nu constientizezi gravitatea lor?

Last edited by adam000; 21.01.2010 at 12:13:01.