View Single Post
Vechi 21.01.2010, 13:06:10
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat dupa vsovivi = Scandal:
... nu știu la care aberații te referi în mod special ... în timp ce de la tine doar am auzit, că doar tu ai scris aici, de existența celor 7 Trâmbițe și iată a Punții... apoi am văzut că scrie și pe site despre cele 7 Trâmbițe Apocaliptice.

Deci vezi?, de la tine aflu de existența timp de 12 ani a darului proorocitor al Punții... Maria, sora sfiintei Verginica.

Dacă te-ai supărat atunci află că nu de la tine am învățat... ci de la tine doar am auzit... că probabil ai tras cu urechea... nu știu, nu acuz.

1. Ma refeream la aberatia de a identifica primele 6 trambite din Apocalipsa cu 6 indivizi care de multisor au cam dat ortul popii (e drept, au fost niste romanashi cu realizari personale iesite din comun, dar numai atat). Cu cea de-a 7-a trambita lucrurile stau mai complicat, indata ce pucioshii pretind ca este Insusi Domnul, calare (Iisus Hristos calare pe un cal alb, asa cum scrie in Apocalipsa despre Calul Alb, iar calul alb este proorocita care primeste Cuvantul, il scrie pe caiete de dictando iar celalalt lider pucios e alt cal alb, care il citeste publicului spectator, adaptandu-si vocea sa semene cat de cat cu intonatia dumnezeiasca corespunzatoare )
2. Problema este ca cele 7 trambite au fost 8 si cu cei lideri puciosi, 10. Apocalipsa vorbeste numai de 7 trambite, dar oricine poate gresi, poate nu stia Ioan sa numere, ca pe vremea aceea nu se facea matematica la scoala primara, iar el oricum, n-a avut nici o scoala.
3. Alta problema (de etica de data asta) e ca liderii pucioshi nu vor in ruptul capului s-o considere pe Maria trambita, ci doar punte de trecere, ca s-o calce adeptii puciosi in picioare pe drumul lor de la Verginica la Mihaela. In plus, nici pe ei insisi nu se considera trambite, ci doar prooroci (din modestie, evident). Interesant este, de asemenea, ca Verginica a fost si ea proorocita, in timp ce Maria n-a fost (asa zic ei, pucioshii). A mai fost Verginica si sfanta, ceea ce n-a mai fost niciuna dintre trambite (in afara de a 7-a, evident)

Poate ne lamuresti tu, Wsovi, cum e cu numaratoarea asta a trambitelor, ca pana acum ai avut raspunsuri la toate dilemele. Ca se pare ca tu pe toate le stii, ca un om mare.

Ia sa auzim!