Andrusca, nu am sa tac atunci cand vad o fapta nedreapta, ca sa nu ma fac partas nedreptatii.
Cand tu judeci si acuzi niste oameni de cele mai mizere lururi si faci afirmatii ca si cand ai stii ce e in mintea altora, am sa te atentionez si de 1000 de ori daca este nevoie ca asemenea fapte/afirmatii sint pacate ce nu isi au locul pe un forum crestin.
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Crestinii nu acuza, dar trebuie sa gandeasca...a analiza o situatie nu inseamna ca judeci ceva, ci iti dai seama care e hiba si astfel poti lua decizii pertinente, altfel am trai intr-un mare haos...
|
Spune-mi, tu te-ai gandit mult inainte de a arunca cu noroi in felul asta in semenii tai:
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
abia asteapta sa moara unul in spital pentru a spune ca de gripa porcina
|
Asta nu mai e nici o analiza a situatiei, asta deja e o acuzatie gratuita si o judecata nedreapta pentru ca nu ai cum sa stii tu ce e in mintea altui om.
Iar te intreb: te crezi Dumnezeu sa spui si sa stii ca un om abea asteapta sa moara altul in spital?
La modul cel mai serios te intreb: tu daca faci asemenea afirmatii nedrepte, nu iti pui problema ca ar fi pacat?