Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Nu stiu despre ce suparare vorbesti. Nu, chiar nu sunt suparat, iar opinia lui, este... a lui si gata. Nu toti gandim la fel, nu toti avem incredere in astfel de incercari, iar asta fiindca nu am indraznit niciodata sa cerem ceva si sa vedem ca primim. Eu am inceredere ca orice rugaciune nu ramane fara ecou si nu este o loterie sau bingo in sensul "extragerii unui biletel", ci fiecare primeste inzecit sau insutit, dupa cum se sarguieste in rugaciune si infranari! Ma rog, sunt lucruri pe care cei initiati le cunosc foarte bine si nu insist.
Concluzia: genul acesta de reflectii nu ma deranjeaza. Poate la acuzatii penibile ma stapanesc mai greu, dar mi-am promis sa nu le mai dau curs!
|
Pai nici nu aveai de ce sa dai curs la acuzatii penibile.
Daniel mi se pare un traitor in ale ortodoxiei ,dar lipsa de motivatie nu vad la aceasta intiativa.
Poate ca era mai bine daca spuneam niste rugaciuni ca "Nascatoare de Dumnezeu ,bucura-te
Ceea esti cu dar daruita ,Domnul este cu tine"
Nu mai scriu restul ,ca se stie.
Eu eram de parere ca Psaltirea angajeaza prea mult si e bine sa o citim pentru o persoana sau propria familie ,dar pentru 20 mil.de locuitori e prea mult.Mai ales ca nu stim care e starea lor de sufleteasca si nici nu o putem afla.
Noi nu suntem calugari in Sfantul Munte ca sa ne rugam pentru intreaga populatie a unei tari ,cum era sf.Siluan.Ne cream singuri niste probleme si nu cred ca este cazul.
Doamne ajuta !
Din acest punct de vedere ii dau dreptate lui Daniel