Lui Andrei 001
Ce mai zice Andrei la suparare? Iata ce zice :
ca bine zici sa te ierte ca mare nevoie ai de iertare.Si lasama pe mine nebun asa cum sunt.Crezi ce vrei,din cate stiu eu ,sectele nu te invata sa traiesti curat si sa te inchini lui Dumnezeu,dar daca asa vezi tu lucrurile,nu pot eu sa te condamn,poate ai si tu dreptate in felul tau. Si biblia nu se analizeaza ca ori ce carte,este cartea sfanta si nu multi au darul sa o descifreze,din pacate nici eu,dar cuvantul lui Dumnezeu Exista si poti sa ma faci cum vrei,sectant,nebun,etc...
cred ca am facut o greseala postand mesaje aici desi este un site "crestin ortodox",il condamna pe Dumnezeu si analizeaza spusele lui in speranta ca vor reusi sa demaste pe cineva,si spune ca sfarsitul este mai departe decat ne imaginam(sub aceste cuvinte se intelege teama de Dumnezeu),va pierdeti vremea degeaba.Mai bine schimbati titlul forumului,ca ii intoarceti in pacat si pe cei mici si slabi care au in ei un sumbure de credinta.
Sper sa ne lumineze Dumnezeu mintile la toti si sa putem vedea dincolo de duhul lumii si de mandria care ne incearca pe totii(pentru ca cel care se lupta sa dovedeasca ,ca noul ierusalim este o secta,o face pentru a se mandrii apoi semenilor sai,k el a reusit sa descopere un neadevar).
Si mai bine inchideti subiectul acesa,caci va faceti rau singuri. Acum o sa ma astept sa imi sara toata lumea in cap si sa imi iau si un ban serios.E pacat de noi casuntem oameni si suntempacatosi,si noul ierusalim este pentru matuirea noastra,dar omul trebuie sa sufere ca sa si dea seama ca si sa se roage la Dumnezeu.
Sper sa va vina mintea la cap si vouo si mie,si la toata lumea.
Pai de ce sa te lasam nebun daca ai o sansa ca sa te vindeci? Uite ca asta nu putem face, nu-i frumos si nici n-avem voie. Numai sa ne lasi tu ca sa nu te lasam asa cum zici singur ca esti.
1. Mai intai, trebuie sa-ti corectezi o parare gresita. Citez:
...din cate stiu eu ,sectele nu te invata sa traiesti curat si sa te inchini lui Dumnezeu...
Omul stie, dar mai si invata. Afla mata ca sectarul nu e sectar pentru ca nu se inchina la Dumnezeu. Ba, ce se mai inchina el, in felul lui! Si ce curat te invata sa traiesti! Am fi mincinosi daca am afirma (fara dovezi, doar asa, ca sa ne aflam in treaba) ca sectele nu te invata sa traiesti curat. Sectarul e sectar numai si numai pentru ca s-a despartit de singura Una, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica. Atat. Atat si nimic mai mult. Ca, dupa aceasta despartire apar si consecintele, multe dintre ele dureroase si triste, asta-i altceva, ce nu se poate nega.
2. Secta Noul Ierusalim are 99% invataturi bune si 1% (altii zic mai mult, dar eu zic ca e suficient atat) invatatura otravita. Si ce zice Biblia? Zice ca din Scriptura nu poate cadea o iota sau o cirta, adica, un pic de aluat dospeste toata framantatura. Altfel spus, ajunge un par pentru un car de oale. Or, pucioshii rastalmacesc in mod sistematic Scriptura, spre a lor pierzare si a celor care stau cu gura cascata la ei, mirandu-se de mesajele lor cereshti: Ca bine le mai zice, frate!
|