Subiect: Salvati Romania!
View Single Post
Vechi 21.01.2010, 16:02:45
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2008
Locație: Ardeal
Religia: Ortodox
Implicit

Imi vine sa plang mult si sa nu ma mai opresc...Nici nu stiu ce sa mai spun.Doamne suntem mici si meschini si avem numai interese personale,dar te rog ajuta-ne!Salveaza-ne pe noi si ceilalti sa se salveze singuri cand s-or trezi.La biserica mergem tot din interese meschine,nu ca sa te gasim pe Tine,dar te rog gaseste-ne Tu!Noi poporul roman ne meritam soarta,dar totusi fa-ti mila de noi!Si cand se va duce totul de rapa vreau sa fiu si eu acolo printre ei,pentru ca acolo este locul meu,intre romani.Iar daca nu m-am rugat cand am stiut ca este nevoie,n-am tinut post si nu i-am pomenit in biserica si in rugaciunile mele si pe ceilalti nu merit altceva.Desi vedem ca este nevoie de ajutor,poate chiar Tu ne lasi sa vedem ca este nevoie de rugaciune ca sa ne poti ajuta.Dar vai acum nu suntem pregatiti,ca trebuie sa ne mai curatesti inainte,dar nu suntem hotarati sa venim poate in postul Craciunului,sau poate in postul Pastelui de la anul,dar pana atunci sa nu lasi sa se intample ceva rau romanilor,te rog!Ca noi ramanem aici pe forum si mai discutam pana atunci,aici ne gasesti.Doamne ajuta!