draga MM da bine ai fost prelucrată... știm noi de cine.
cum se poate sa existe acel 1% p-otrăvit? când eu te-am tot așteptat mereu să vii să-l prezinți dar ai venit cu o mulțime de copilării și jucării și bârfițe gogonate, meșteșugit și telectual și scriitoricește prezentate în speramța că o să-ți dau dreptate, dacă nu eu măcar aia ce dau zeciuială din mărar... deci nu ai adus argumente decât ai tot recitat lecția de învățământ politic... despre secte și despre Una Biserică Sobornicească și Apostolească, și firește din care fac parte aceia care te-au instruit cum să aperi boborul de ”elementele declasate„ , ”primitive„ , aparținănd unor grupuri de ”derbedei și huligani„ care au scos zvonuri și au dezinformat creind diversiuni și provocări la adresa... firește la adresa partidului... că doar la adresa cui? din interes de a ajunge rapid la putere...
deci tu neavând argumente, eu nu am cum să nu cred în Adevăr mai ales ca e clar cu Lumina dar se pare că unii, probabil aceiași te-au școlit bine ca să-L redai in glumă asociind ridicolul și minimalizarea în speranța că o anumită putoare nu o să se ridice de la rodul acela al lor, al profilor, un rod galben și moale ce stă sub gard la soareoareoa... acoperit mai nou cu nisip de pisikaa mieunătoare ce trage sirena de coadă... că iată că ei nu i-a ieșit la socoteală 7 ci ii dă cu zecimală, 6,5 sau 9 sau 10 sau ce știu eu cît rezultând că e mai mulți îngerașii decât este scris la carte și ca atare nu poate fi adevărat că atunci ori s-a înșelat sf Ap. Ioan Teologul, ori pucioșii minte, deci iată dovada: nu iese socoteala!
poi draga mea MM,
ești deacord ca până la Maria, până după Trâmbița a 6-a, adică pînă la sf Verginica socoteala de acasă pușcă exact cu socoteala din târg... ? că n-ai cum fi contra că e clar pînă acolo...
deci mai râmîne să descoperim mai departe cine o fi al 7-lea îngeraș...
iar pucioșii zici ca spun ca nici unii nu sunt al 7-lea îngeraș, a 7-a Trâmbiță... ci 7 este chiar Domnul, poi nu era tot Domnul și a 6-a? Domnul era și a 6-a că doar sf Verginica vorbea in stare de somn profund neștiind ce va grăi Domnul prin Trâmbița Lui. Iar prin ceilalți 5 dacă Domnul i-a recunoscut că tot El este, atunci de ce trebuie sa ni se pară ciudat că Domnul grăiește peste pământ și se vestește întru venirea Sa? deci 'om vedea până la urmă cine va fi a 7-a Trâmbiță dar din ce ai prezentat eu înțeleg că darul proorociei nu e totuna cu alegerea spre a fi Trâmbiță trimisă a vesti despre venirea Domnului întru Slavă...
deci Mihaela și Nicușor sunt prooroci dar nu sunt Trâmbița a 7-a deși eu cred ca poate Mihaela e a 7-a Trâmbiță, dar atunci o să zici că de ce nu și Maria și de ce nu și Nicușor, și așa mai departe...
deci aștept clarificări despre a 7-a Trâmbiță Apocaliptică pentru că atunci când va suna a 7-a Trâmbîță, deci când va mărturisi a 7-Trâmbiță, atunci va fi ceva grozav și minunat dar nu mai știu exact ce e scris în scriptură că am uitat...
Dar Mihaela și Nicușor, fie că sunt Trâmbița a 7-a, fie că sunt doar prooroci, ei oricum marturisesc pe Domnul deci Domnul lucrează prin ei... pentru vremurile de acum deci Cuvântul lui Dumnezeu le grăiește lor pentru ei și pentru ceilalți cărora ei Îl dăruie și-L fac cunoscut spre Viață... spre viața celor ce iau aminte cu frică și cu luare aminte și apoi șed bine... în rosturile lor duhovnicești...
iar o punte este ceva așa ca teorema lui Pitagora in geometrie... numită puntea măgarului că dacă măcar puntea Măgarului o știai atunci puteai fi sigur că o să treci clasa și sigur nu rămîneai corijent sau repetent... tot așa și cu Maria, treci Puntea abea după ce ai învățat și te-ai pregătit în învățătura celor 6 Trâmbițe, dai examen și treci Puntea și ajungi la învățătura celei de a 7-a Trâmbițe... căci fiecare Trâmbiță dăruie o înțelepciune și o răbdare deosebită, grea, profundă, celui care o urmează și se pregătește temeinic pentru examenul final...
iar dacă pe parcurs te mândrești sau te nemulțumești și te revolți ca să te lepezi ca să te întorci la gLume și la păcate atunci o să cazi de pe Puntea suspinelor exact ca și gimnastele de la bârnă...
deci scoate bârna din ochișorul rămas și atunci ai să vezi deslușit paiul din ochiul celui pe care încerci să-l dezveți de năravul ”sectarist„... dar ai grijă să nu te molipsești de năravul asta urât prin care tot cauți să tot aduni la paie și să-ți faci căpițe și păpușele de paie că de la o scânteie, de la un chibrit cu măciulia roșie or să se aprindă și toate or să ardă ca acele de brad stropite cu păcură... cu toluen, cu nitroglicerină, cu plutoniu îmbogățit și o să ajungi pe o plută purtată de valuri, haihui... neștiind de unde vii și încotro mergi...
Last edited by vsovivi; 21.01.2010 at 16:26:53.
|