View Single Post
Vechi 21.01.2010, 16:16:27
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Andrei, fii mai calm si nu te mai infoia ca cocosul.
Cuvantul lui Dumnezeu este Biblia, si atat. Eu n-am spus ca nu exista (in sensul ca nu se face cunoscut) asa-zisul "Cuvant al lui Dumnezeul de la Pucioasa", dar am spus si am demonstrat cu argumente ca aceasta colectie de predici omenesti este atribuita in mod fraudulos lui Dumnezeu chiar de catre oamenii care au conceput-o. Daca ar fi fost de la Dumnezeu aceasta invatatura, ea n-ar fi intrat in contradictie nici cu invatamintele Bibliei, nici cu invataturile si practicile Bisericii, iar "proorociile" puciosilor s-ar fi implinit pana acum la centima. In plus, n-ar mai fi infiintat ei o asa-zisa Biserica paralela cu BOR, zicand ca aceasta biserica schismatica (numita de pucioshi Biserica Noul Ierusalim) este singura(!!) pastratoare a Ortodoxiei. Apoi au inventat tot felul de inovatii eretice in cult, pentru a -si construi o identitate proprie, prin aceasta dovedindu-si caracterul sectar si eretic. Or, tocmai inconsecventele, diletantismul, logoreea, contradictiile interne si externe ale Cuvantului Pucios demasca aceasta facatura ca fiind o lucrare omeneasca. Nu judecam acum scopul ei, poate avea o intentie buna in fond, dar daca este bazata pe impostura si pe minciuna, efectele ei se naruiesc. Asta o dovedeste si putinatatea roadelor acestei invataturi: din 1955 incoace, o mana de oameni se screm sa faca din rahat bici, si inca n-au reusit.
Peste fenomenul eretic de la Pucioasa au trecut 55 de ani de "proorocii" si promisiuni desarte. Ce zici, sa mai asteptam, sa mai avem rabdare cu ei?

P.S. Ce parere ai despre introducerea pe care "preotii" puciosi o fac atunci cand urmeaza a citi (la slujbele lor, zise ortodoxe) din "Cuvantul lui Dumnezeu" (si citez acum rostirea lor:)
Din Sfanta Evanghelie de la Sfanta Proorocita Virginia, citire!
(iar credinciosii puciosi raspund in cor: Sa luam aminte!, apoi urmeaza citirea solemna a "preotului").
Parca ziceai ca este o singura Biblie, dar iata ca pucioshii te contrazic, ei au doua!

PP.SS. Aici se comenteaza din belsug si despre morcovii lui Iehova, poate n-ai bagat tu bine de seama. Sunt asa de multi comentatori ca n-ai loc de ei, asa ca nu te speria.