View Single Post
Vechi 21.01.2010, 17:09:33
01andrei01 01andrei01 is offline
Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit draga mariamargareta

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
eu nu vreau să demonstrez că cei 7 îngeri au fost oameni, ci asta spune Apocalipsa și Cuvântul lui Dumnezeu care o plinește la vremea proorocită...

ci tu necrezând in Cuvânt afirmi că îngerașii prevestiți nu pot fi oameni, deci tu ai susținut că sigur nu pot fi oameni iar eu ți-am adus argumente ca iata ca există unii oameni care deși au fost oameni totuși au fost defapt îngeri ca sf arhidiacon Ștefan sau arhangheli cum e cazul lui Enoh sau al lui Ioan Botezătorul...

deci premisa demonstrativă e a ta și vine din păcate pentru tine din dorința de a fi pe placul celor ce ți-au ținut lecțiuni de învățămînt politic despre cum se poate transforma, prin grija unora, Domnul în tîlhar sau mai nou în eretic sectant ce atenteaza la Una Biserică Sobornicească și Apostolească... a noastră... poi nu era defapt a Lui Dumnezeu? a lui Hristos? a sfinților? din loc în loc... e a lor mai nou? și cine anume sunt ei? cine sunt infailibilii? ia arată-mi-i și mie să vedem care a fost interesul lor pentru care te-au instruit atât de bine ca să le propagi cu atâta patimă ”zvonurile”... aruncând mereu pisikaa neagră și moartă în curte la pucioși... zicând că ei au omorît pisikaa...

poi draga mea, nu e un mort acolo... nu e vorba de un mort... Domnul e Unul Viu... ”este Unul aici mai mare ca templul și ca altarul„...

deci chiar dacă Altarul și Templul sfințesc jertfele cu bun miros înaintea Domnului totuși există Unul Viu aici mai mare ca Templu și mai mare ca Altarul... la sfințenie mă refer, nu la teroare sau viclenii păcătoase... (nici într-un caz nu mă refer la mine în egoism, chiar dacă ar fi fascinant și plăcut... o plăcere efemeră ispititoare ca o cafea albă)
Vsovivi spune bine ce spue

Sa sti ca nu decizi nici tu nici alt cineva,decat Dumnezeu.Crezi ca le sunt cu neputinta Ingerilor sa ia si chip de om??Dumnezu ,fiind imparatul tuturor si creatoarul a tot ce exista,s-a intrupat si a fostsi el om,fara de pacate ce-i drept dar a luat trup de om si a venit sa ne matuiasca, si tu Crezi ca le sunt cu neputinta ingerilor sa fie si oameni??? Gresesti,pentru ca daca asta e voia lui Dumnezeu,asa se face,si cu tot chinul celor care au vrut sa faca Cuvantul sa "taca",uite ca astazi este din ce in ce mai puternic,si daca nu ar fi Duhul Lui Dumnezeu,nu ar rezista.

Last edited by 01andrei01; 21.01.2010 at 17:11:39.