Subiect: Intrebare!
View Single Post
Vechi 21.01.2010, 17:54:43
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Stiu ca jumatate de forum o sa sa sara in sus, dar nu trebuie. Probabil ca tatal ei are el ambitia asta, sau poate nu te place din alte puncte de vedere, si atunci o tine pe asta ca sa nu trebuiasca sa spuna altceva. Dar in mod normal, astazi, un ortodox se poate casatori cu un catolic in biserica ortodoxa fara ca cel catolic sa treaca formal la ortodocsi. Sunt alte considerente la care trebuie sa va ganditi din punctul asta de vedere: unde veti merge la biserica impreuna, cum veti boteza copiii (si sunt sigura ca tatal preot innebuneste numai gandindu-se ca nepotii ar putea fi botezati catolic si nu ortodox...), cand veti tine Pastele, etc.
Un raspuns corect good job Noesisaa...mai ales cind vin sarbatorile, copii... deja se complica casatoria.Si eu cred ca e bine sa mai studiezi ortodoxia.
Cunosc multe cazuri casatorii de religii diferite si e cam talmes balmes....ori vin la biserica numai la Paste, cunosc ortodox casatorit cu catolica nu a botezat copii nici pina acum 12-13 ani au copii pt ca sint neintelegeri unde sa-i boteze.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!

Last edited by Hartford; 22.01.2010 at 19:54:16.
Reply With Quote