Citat:
În prealabil postat de lore86
mi se pare ca un joc tragico-comic.dar ma tem ca se va concretiza in ceva nu tocmai bun.
cred ca atitudinea"abureli, nu are cum sa fie asa" este cea care se doreste sa ne fie indusa.
lucrurile isi vor urma, oricum fagasul lor dinainte stabilit, deci in zadar ne agitam noi.
dar voiam doar sa arat ca ideea vehiculata de unii sf parinti, cum ca populatia planetei va trebui redusa considerabil ca sa se poata controla eficient prinde contur.
Dumnezeu e acela care ne poarta de grija, nadejdea trebuie sa o avem in El.
in rest,... Doamne miluieste!
|
Probabil ca e mai mult tragic, latura comica o vad eu printre picaturi...
Da, probabil ca lumea va fi si decimata prin diverse mijloace...insa opinia mea e ca se va urmari si crearea unui haos care poate va face cel mai mult rau...astfel cei care nu prea pot discerne cat de cat lucrurile, vor pendula intre realitate, minciuna, manipulare si adevar si nu vor sti ce sa aleaga exact, iar in lipsa discernamantului unii vor lua raul de bun.
Sper din toata inima sa nu ni se ingradeasca dreptul de a alege, si macar in punctele esentiale sa putem sa evitam ceva, sa ne eschivam, sa spunem Nu atunci cand simtim pericolul...in caz contrar va fi foarte trist, dar cu ajutorul lui Dumnezeu inainte!