Citat:
Īn prealabil postat de danyel
sa sti ca framantarile sufletesti nu pot fi hranite cu pizza si cola pe gratis, intrebarile existentiale ale umanitatii vor exista in todeauna, stiinta nu iti poate da liniste sufleteasca, stiinta are rolul ei, spiritualitatea deasemenea, nu ne putem lipsi de niciuna dintre ele, sti bine ca exista oameni care dpdvd material nu duc lipsa de nimic si totusi nu sunt fericiti, deoarece sufletul nu le este hranit
in ceea ce priveste nivelul violentei, eu nu-mi dau seama cum de ai ajuns la aceste constatari, deoarece daca ne uitam la baza, jos in cartier, violenta a crescut fata de anii trecuti iar tendinta de rebeliune e in crestere fiind promovata chiar de societate
|
Pentru mai mult de 1 milliard de oameni, mancarea si apa de care duc lipsa conteza mai mult decat spiritualitatea, si ce te face sa crezi ca spiritualitatea e exclusiva religiei? Eu sincer sunt spiritual far religie, plus ca a scazut criminilitatea in ultimii ani mai ales in romania, acum cu criza a mai crescut un pic, dar nu se compara cu ce era dupa revolutie.