View Single Post
Vechi 21.01.2010, 18:45:56
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

01 andrei01 spune:
"Pai daca contesti cu atata vehementa, cuvantul Lui Dumnezeu,explica si mie ce vrea sa zica apocalipsa cand vorbeste de Noul Ierusalim si respectiv de Cuvantul lui Dumnezeu"

Eu nu contest Cuvantul lui Dumnezeu (Sfanta Scriptura) ci contest faptul ca predicile de la Pucioasa, nascocite de oameni indrazneti si cu imaginatie si adunate de ei intr-o carte cu titlul "Cuvantul lui Dumnezeu" ar proveni chiar de la Dumnezeu.

Apocalipsa nu vorbeste nimic despre Biserica Noul Ierusalim, ci vorbeste despre o cetate cu numele simbolic Noul Ierusalim, care se va pogori din cer, de la Dumnezeu:

Apoc. Cap. 3, vers.12:
Pe cel ce biruiește îl voi face stâlp în templul Dumnezeului Meu și afară nu va mai ieși și voi scrie pe el numele Dumnezeului Meu și numele cetății Dumnezeului Meu, - al noului Ierusalim, care se pogoară din cer, de la Dumnezeul Meu - și numele Meu cel nou.
Apoc., Cap.21, versetele:
2. Și am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei.
10. Și m-a dus pe mine, în duh, într-un munte mare și înalt și mi-a arătat cetatea cea sfântă, Ierusalimul, pogorându-se din cer, de la Dumnezeu,
Pucioshii, in afara de faptul ca au infiintat o Biserica institutionala schismatica, paralela cu BOR, pe care au numit-o Biserica Noul Ierusalim, au construit si o biserica de zid, numita Cetatea Noul Ierusalim, prin care s-au straduit sa reproduca cat mai exact reperele cetatii din Apocalipsa: 12 laturi, 12 porti (cate 3 spre fiecare punct cardinal), lungimea egala cu latimea si cu inaltimea. O serie de repere n-au putut fi reproduse: dimensiunile cetatii (12000 de stadii), inaltimea zidurilor (144 de coti) si materialele pretioase folosite la zidire (aur curat si pietre pretioase si semipretioase). Bineinteles ca cetatea de la Glodeni-Pucioasa nu s-a coborat din cer, asa cum scrie la Biblie, ci a rasarit din pamant, pe temelia zidita de pucioshi. Acoperishul are 33 de cornishe, pe care pucioshii le numesc cupole, asociindu cu varsta Mantuitorului de pe cruce, desi Apocalipsa nu vorbeste nicaieri de cele 33 de cupole. Pe ansamblu, este un kitch arhitectonic lipsit de gratie.

Cat priveste Cuvantul lui Dumnezeu, despre acesta se spune ca este un nume, nu o lucrare intregitoare a Bibliei, asa cum o prezinta pucioshii. Cel care poarta acest nume este Iisus, care vine pe un cal alb, care simbolizeaza neprihanirea:
Apoc.19,versetele:
11.Și am văzut cerul deschis și iată un cal alb, și Cel ce ședea pe el se numește Credincios și Adevărat și judecă și se războiește întru dreptate. 12.Iar ochii Lui sunt ca para focului și pe capul Lui sunt cununi multe și are nume scris pe care nimeni nu-l înțelege decât numai El.
13. Și este îmbrăcat în veșmânt stropit cu sânge și numele Lui se cheamă: Cuvântul lui Dumnezeu.
Pucioshii pretind ca predicile lor sunt Cuvantul, care Cuvant este Iisus venit pe pamant, dar nu in trup, ci in Duh!!! Despartirea trupului Domnului de Duhul Lui este insa imposibila, caci aceasta ar echivala cu o a doua moarte a lui Iisus. Asta fac pucioshii, de fapt, pretinzand ca de 55 de ani Iisus vine pe pamantul pucioasei, DAR NU IN TRUP SI CU SLAVA MULTA VAZUTA DE TOTI, ASA CUM NE SPUNE APOCALIPSA, CI IN DUH, adus pe adiere de vant si ascuns de privirile oamenilor, CA UN FUR, NOAPTEA.