View Single Post
Vechi 13.03.2007, 08:58:02
odin odin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.03.2007
Implicit

In perioada in care a fost lansat filmul eram in State... am vazut la vreo 2 luni dupa premiera oameni purtand tricouri cu poza de generic a filmului si cu textul `Patimile Lui nu vor fi niciodata uitate...` Nu imi pare rau sa te contrazic, Dansane, dar impactul social a fost mult mai mare in cazul lui Mel Gibson... citeste presa din perioada respectiva... uita ce visezi noaptea, pt. ca eu ti-am cerut argumente... orice altceva, tine, repet, de gustul personal (`De gustimus non discutabant`)...
Cat despre catolici, intr-adevar, ei pun accentul pe Patimi, pe satisfacerea onoarei jignite a lui Dumnezeu prin actul jertfei (au cultul inimii lui Iisus ..`sacre coeur` etc).. Dar asta nu schimba cu nimic fondul problemei... cu un pic de buna vionta, ne putem documenta... rastignirea se practica nu? Bun, biciuirea se practica nu?
http://en.wikipedia.org/wiki/Flogging
Uite dansane... `Whips with small pieces of metal or bone at the tips were commonly used. Such a device could easily cause disfigurement and serious trauma, such as ripping pieces of flesh from the body or loss of an eye...`
VREAU ARGUMENTE OBIECTIVE, nu povesti....
Reply With Quote