Daca tot v-ati oferit
1. Care credeti ca e mai rau Hitler sau Stalin?
Regimul stalinist a avut mult mai multe victime decat nazismul
2. Ce parere aveti despre strategia de control a populatiei prin "circ si
paine"?
intreaba la realitateatv, antena 3, protv
3. Ce parere aveti despre zodiac, dar cel chinezesc?
nu cred in zodiac, nu am nicio parere
4. Ce parere aveti despre icoanele care plang si in general locurile cu desemnate ca sfinte si tamaduitoare in religia crestin ortodoxa.
cred ca Dumnezeu este capabil sa scoata apa din piatra
5. Ce credeti, comunismul e o ideologie atee sau o religie?
o utopie
6. Voi sunteti credinciosi de tipul, credinta ma ajuta in viata reala si de asta traiesc mai bine daca sunt credincios sau sunteti de genul, in viata asta nu ma ajuta cu nimic credinta dar dupa ma duc sigur in rai?
intrebarea e aiurea si nu cuprinde adevarata esenta a crestinismului
7. Dumnezeu aude mai bine rugaciunile copiilor, fiind nepacatosi si fara ispite?
dumnezeu are trei raspunsuri la rugaciuni, DA! Nu! mai asteapta!
8. Ce procent din populatie estimati ca se duce in iad? face-ti o cuantificare daca e posibil.
intrebarea e aiurea
9. Daca Dumnezeu azi ar fi exact ca cel din vechiul testament l-ati mai iubi?
intrebarea denota proasta intelegere a Vechiului Testament
10. Credeti ca tarile crestine au avantaj fata de cele necrestine?
intrebarea este pusa prin prisma materialista, dar credinta inseamna spiritualitate, in ce sens mai avantajate?
11. Ce parere aveti despre genocid?
e o provocare intrebarea?
12. Daca azi Mitropolitul tarii ar cere uciderea a toti tiganii pentru ca asa ia ordonat dumnezu, ati fi deacord?
Nu exista "Mitropolitul tarii" poate Patriarh, si raspunsul e nu, deoarece patriarhii, mitropolitii preotii nu sunt infailibili
13. Ce-i care nu stiu de crestinism, si n-au cum se afle se duc si ei in rai? Daca da atunci un crestin mai pacatos se duce in iad?
Dumnezeu a zidit legea morala in fiecare suflet, cei ce nu au auzit de crestinism vor fi judecati dupa morala
si da, un "crestin" pacatos este despartit de Dumnezeu iar alternativa e iadul
14. Daca un copil moare fara a fi botezat, merita sa se duca in iad?
Dumnezeu decide, dupa invatatura Sf Parinti, acestia nu merg in iad
15. Voi cati bani dati pe luna la biserica?
4 lei
16. Ati fi deacord cu interzicerea homosexualitatii prin lege?
da si asta nu pt ca sunt extremist ci pt ca vreau o societate normala nu o sodoma
17. Dar a tigarilor si alcoolului?
ar fi imposibil, dar da
18. Daca biserica ar forma un partid care sa o reprezinte, ati vota pentru acest partid?
nu asi fi deacord, nu asi vota
19. Ce parere aveti despre media de orice fel, carti, filme, jocuri video care prezinta o lume fictiva cu alti zei si filosofii decat cea crestina?
fiecare e liber,
20. Ati fi deacord cu instaurarea unei legi anti-blasfemie, adica unde sa nu poti critica o religie in nici un fel, cum e acuma in Irlanda?
mi se pare de bun simt sa respectam culturile si credintele tuturor si sa nu le aducem jigniri
21. O Intrebare in plus. Daca cineva(ipotetic vorbind) v-ar oferi dovezi indubitabile ca toate religiile din lume sunt false si ca nu exista zei, ati deveni atei?
Nu poti doveni ca nu nu exista spiritualitate deoarece o simti
Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Last edited by danyel; 21.01.2010 at 22:59:24.
|