22.01.2010, 00:12:28
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de camivero19
Voi sunteti crestini de mult? Eu am fost botezata pe la cateva luni dar abia de vreo doi ani (mai putin chiar) am inteles ce inseamna asta si mi s-a schimbat viata cam total. Dar in avantul meu de acum un an, cand doream sa le fac pe toate ca la carte, sa ascult tot ce spun sfintii si Biserica in toate am avut o discutie cu duhovnicul. Si in timp ce eu ii spuneam ca nu port batic,fusta ca bla si bla s-a uitat serios la mine si mi-a spus ca nu astea sunt problemele mele. Sa caut Imparatia lui Dumnezeu, sa ma vindec de patimile uriase, sa renunt la pacatele mai mult sau mai putin mari, sa ma tin de Biserica si sa ma rog cat pot iar restul vor veni de la sine. Infatisarea exterioara trebuie sa se schimbe dupa schimbarile din interior. Si sincer, asa e! Dumnezeu ne invata toate... doar sfintii de la EL stiau. Dar conditiile din ziua de azi nu sunt cele de pe vremea Sfantului Apostol Pavel sau ale Sfantului Ioan Gura de Aur... si ca urmare e mai greu de ajuns la inaltimile duhovnicesti (poate nu foarte inalte totusi) de a trai ca firesc ceea ce ne invata sfintii legat de purtarea noastra in societate.
Poate nu degeaba ne-a dat Dumnezeu si duhovnici si nu ne-a lasat doar cu scrieri sfinte...
|
Dacă un simplu batic, căciuliță, eșarfă , ce vrei tu , sunt chestiuni legate de "Înălțimile " duhovnicești, atunci nu mai am nimic de spus.