View Single Post
Vechi 22.01.2010, 00:16:44
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Vai ce le sucesti si le intorci, Fani!
Eu nu incetez sa ma intreb.. unde ai invatat asta? Pare ceva invatat.. pur si simplu, ma dai gata, eu urmaresc postarile tale mai mult ca sa ma amuz cu talentul tau de a intoarce discutia.
Reiau:
Lavrentiu spune:"Fani, nu oricine crede gresit este eretic, ci cel care nu se indreapta atunci cand i se arata adevarul. Dar ca sa devii eretic trebuie sa fi fost anterior in sanul ortodoxiei. Altfel, esti doar neortodox."
Mesajul iti este doar tie adresat, doar tu trebuie sa iei aminte. La ce? La ce inseamna a fi eretic..
Eu am inteles ca Lavrentiu te-a atentionat f elegant si voalat ca oricine poate ajunge eretic daca ignora adevarul din fata!

Si uite ce raspunzi tu!

Chiar luat la modul general, mesajul lui Lavrentiu sugereaza ca cei "neortodocsi" au si mai putine in comun cu ortodocsii decat ereticii.
Dar tu ai preluat doar ideea: nu putem numi pe oricine eretic (si ai dat de inteles ca sunteti pe aceeasi lungime de unda, cumva)
Nu stiu de ce trebuie sa fi invatat undeva asa ceva.
Atat calitatile, cat si defectele acestui fel al meu de a 'intoarce discutia' imi apartin. Te asigur ca nu am fost invatata de nici o organizatie suspecta.

In orice caz, eu nu asa am inteles mesajul lui Lavrentiu. Dar sa spuna el.
La noi e noapte, asa ca nu mai am putere sa mai continui sa intorc discutia si cu tine :-)