Citat:
În prealabil postat de anna21
@ Andrei
Am o singura intrebare pt tine (nici nu-i nevoie sa-mi raspunzi, doar gandeste-te la ea):
De ce a murit Iisus Hristos pe cruce?
)
|
daaa, ce sa-ti spun ca m-ai incuiat!
Ai ajuns si tu la ortodoxie de doi ani si acum deja dai lectii de catehism. Sunt convins ca simti ca ai puteri supranaturale date de cartile pe care le-ai citit.
Eu , Anna21, ce sa-ti spun..ia-o mai usurel si nu te arunca ca berbecul si nu trece cu vederea ceea ce iti recomanda chiar sotul tau in privinta comportamentului pe care-l manifesti, desi TU il faci ateist..iar pe restul prietenilor vostrii eretici -sectanti. Nu lua cu usurinta ceea ce iti recomand asa, prieteneste, ca doar iti vreau binele!
Schimbarea ta interioara si cresterea unui suflet nu se face in DOI ani!...nici un copil nu invata sa mearga intr-o zi. Prin ce treci tu acum, eu am simtit pe pielea mea, pe la inceputuri si am trecut in viteza si m-am scuturat la timp, am simtit pericolul, si m-a ferit Dumnezeu!
ca sa-ti raspund dilemei tale pe care nici tu nici altii nu o inteleg, este ca nici Sf Ilie nu s-a bazat pe minunile lui Moise la Marea Rosie(si de care STIAU TOTI inclusiv preotii lui Baal) prin care a IZBAVIT pe evrei din mina Faraonului ci a pus umarul si a construit un rug prin care Dumnezeu le-a reamintit tuturor CINE ESTE IN CONTROL!
V-am mai spus fetelor,vedeti-va de treaba si nu faceti voi pe avocatii Domnului ca nu v-a pus nimeni!