View Single Post
Vechi 22.01.2010, 11:41:33
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Parintii care vin cu asemena profetii trec prin incercari sufletesti grele si banuiesc ca in acele momente sunt foarte mult chinuiti de duhurile rele care tabara pe ei.

oameni buni, nu mai alimentati sursa raului cu ginduri despre aceste nenorociri( ci luptati prin ginduri luminoase si pozitive ziditoare) deoarece aceste sentimente se transforma fara sa vreti in rugaciuni de rau.

Concentrati-va pe ginduri bune constructive chiar si in mijlocul manifestarilor negative. Nu mai adunati informatii despre nu stiu ce razboi ci ginditi-va la pace, liniste, relaxare, comunitate, prietenie, mincaruri gustoase, cimpii pline de flori

Sa incercam sa nu deznadajduim in mijlocul acestor zvonuri! NUMAI ASA vom MODIFICA VIITORUL in bine!

Este scris ca daca gindim si ne rugam pentru liniste si pace in mod colectiv putem altera tesatura matricei create de REGELE ACESTEI LUMI :)), da, tesatura negativa a viitorului prapastios! insuflat de cei inselati de rau
Cei care baga capul in pamant ca strutul sunt ignoranti. E de datoria noastra sa cascam ochii si sa intelegem ce se intampla in jurul nostru.

Toate acestea ar trebui sa ne apropie de Dumnezeu, caci avandu-L ca prieten, de cine ne vom teme? Caci ne apropiem cu pasi repezi de valea umberi mortii.

Si daca Il avem ca prieten pe Dumnezeu, Il si putem ruga pentru pacea lumii, intr-adevar... Insa El nu calca peste libertatea oamenilor si a celui rau, ci numai limiteaza raul comis de unii. Apocalipsa va veni oricum, pentru ca ni s-a promis ca raul va fi izolat de bine prin interventie de Sus, pentru ca noi cei de jos suntem prea corupti ca sa ne mai schimbam precum odinioara ninivitenii...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote