View Single Post
Vechi 22.01.2010, 11:42:31
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

mariamargareta a postat replica:

Zice Vsovi:
poi draga mea MM,

ești deacord ca pana la Maria, pănă după Trâmbița a 6-a adică pînă la sf Verginica socoteala de acasă pușcă exact cu socoteala din târg...

Da, sunt perfect de acord cu socoteala ta, ca e la fel in targ ca si acasa.

deci mai râmîne să descoperim mai departe cine o fi al 7-lea îngeraș...

Da, hai sa descoperim impreuna ce mai ramane de descoperit!

iar pucioșii zici ca spun ca nici unii nu sunt al 7 îngeraș, a 7 Trâmbiță... ci a 7-a este chiar Domnul, poi nu era tot Domnul și a 6-a? Domnul era și a 6-a că doar sf Verginica vorbea in stare de somn profund neștiind ce va grăi Domnul prin Trâmbița Lui. Iar prin ceilalți 5 dacă Domnul i-a recunoscut că tot El este, atunci nu trebuie sa ni se pară ciudat că Domnul grăiește peste pământ și se vestește întru venirea Sa, deci 'om vedea cine va fi a 7-a Trâmbiță dar din ce ai prezentat eu înțeleg că darul proorociei nu e totuna cu alegerea spre a fi Trâmbiță trimisă a vesti despre venirea Domnului întru Slavă...

Daca Domnul e a saptea trambita, iar tu zici ca este simultan si a sasea, inseamna ca pe acelasi motiv El este si a cincea.

(exact asta am spus, ca este El toate Trâmbițele și toți proorocii VT, NT și Apocalipsei la care se alipește Cartea Cuvântul lui Dumnezeu care este Numele Lui cel Nou... căci... La început a fost Cuvântul...)

Daca este si a cincea, inseamna ca este si a patra, s.a.m.d. Deci Domnul este toate trambitele. Atunci, de ce ar mai avea nevoie de ingeri pe post de trambite? Dar de oameni? Oare nu este El Atotputernicul?

Căci Domnul nu face nimic fără ape, fără pietre, fără făpturi, fără credincioși, fără popor, fără oile Sale Cerești, fără dragoste ci doar împreună cu ei, cu cei ce Îl iubesc și Îi plinesc poruncile, dar nu cu silnicie ca și cei asupriți de tiran sau ca cei păcăliți prin viclenie de șarpele satan ci ca și niște oameni liberi, ca și prietenii și frații și copiii lui Dumnezeu...

Inseamna, din demonstratia de mai sus, ca niciunul dintre cei vizati n-a fost trambita, caci era Domnul mereu, in toate vremurile, toate trambitele.

asta e o concluzie în stilul tău caracteristic, defect profesional, că se vede că ești foarte bună la demolări, la despăduriri, la asanări căci ți-a dat cineva de muncă pentru că eraai foarte nemulțumită și frustrată că nu ești și nu suntem ca dracu”””, nemulțumiți revoltați spre a ne speria ei și a ne mulțumi ei cu plăcerile deznădejdii pe care ni le oferă și acum dracul din belșug exact ca și înainte cu ajutor și spor prin toți lupii răpitori îmbrăcați în haină sfântă acoperiți cu piei de oi... ca să ispitească... nu ca să se smerească... ori să fie ca frații, ci ca să se trufească... așa cum te-au însărcinat și pe tine să procedezi... făcându-te sculă/unealtă ridicată pentru demolare asta doar fiindcă au găsit pământ bun la tine, ca să crezi, acolo unde au sădit neghină pe când dormeai ca să cultive ei apoi spini și mărăcini... cu care sa arunce din laturi înspre cei rămași hrănind bine de la mijloc... cu necredință desfrânare și îngâmfare... pe fraieri printre care mă număr și eu că doar nimeni nu face excepție de la încercările care vin să încerce tot pămîntul... dar unii se știu păzi de căderea în deznădejde sau încredere... în repetarea isistoriei...

Deci cei sase magnifici erau oameni de rand, c.c.t.d.

exact, oameni neluați în seamă de îngâmfați și de mîndrii, erau așa ca niște copii pe care ziditorii i-au avortat, i-au scos afară ca au zis ca nu sunt bune cărămizile de lut, de țărână, ci numai alea de marmură... ori de BCA...

Cat priveste asertiunea ta ...darul proorociei nu e totuna cu alegerea spre a fi Trâmbiță..., ea este falsa, atat vreme cat pucioshii recunosc in Verginica Tudorache atat pe Trambita Verginica, cat si pe Shfanta Mare Proorocitza Virginia. (nu e șfântă ci sfântă, căci au mărturisit bine pucioshii că trupul ei e moaște, sunt convins, sunt sigur, cred)

poi n-am zis că se exclud darurile; unii sunt și Trâmbițe și mari prooroci cum e exemplul cu sf. Verginica, ciobănașul Petrache Lupu sau păr. pr. Arsenie Boca...

Si ce mai zici tu Vsovi, ce mai zici? Iata ce mai zici:

deci Mihaela și Nicușor sunt prooroci dar nu sunt Trâmbița a 7-a deși eu cred ca poate Mihaela e a 7-a Trâmbiță, dar atunci o să zici că de ce nu și Maria și de ce nu și Nicușor, și așa mai departe...

Va sa zica:
Mihaela si Nicushor nu pot fi simultan trambitza a 7-a, ci, cel mult pe rand, pe motiv ca sunt doi. Si pe alt motiv, ca sunt prooroci. De acord ca ar putea fi doua trambitze, nu una.

uneori Domnul cântă și prin nai... cum se întâmplă în melodiile lui Gh. Zamfir, deci nu-i exclus ca amândoi să formeze o trâmbiță dublă prin care iese același Cuvânt...

Mihaela nu e a 7-a trambitza, dar poate fi a 7-a. Si cu asta sunt de acord.

bine că ne înțelegem, foarte greu, dar măcar nu ești intolerantă și ireconciliantă așa ca mine... (bosumflată) dar e trist că nu sunt așa când e vorba de ispis-privlegiuri-privilejuri ști tu ca să ce...

Si, evident, o sa zic ca daca Mihaela e a 7-a, iar tu nu esti de acord ca Maria sa fie a 6,5-a (indata ce, in mod sigur, Verginica a fost a 6-a), atunci suntem in mare impas.

poi care e impasul daca Maria proorocea și ea dar nu era Trâmbiță ci Punte... care? nu e nici un impas cum nu toți sunt prooroci, nu toți sunt apostoli nu toți sunt învățatori... așa și aici, nu toți sunt Trâmbițe, nu toți sunt Punți, nu toți sunt prooroci dar lucrurile, sarcinile și darurile nu se exclud...

Iar Nicushor, saracul, ramane a 8-a roata la carutza... ca trambitza nu mai poate fi, indata ce Apocalipsa se opreste la cifra 7.

poi chiar așa și este, un fel de roată Mare la Carul Mic, dar Carul Mare nu se oprește la cei 7 îngeri-Trâmbițe chiar dacă Domnul se pare că o socotește doar pe sf.Verginica drept Trâmbița Domnului, deci ceilalți sunt și ei Trâmbițe dar iată ca defapt sf. Verginica este mai Mare, mai iubită, căci Domnul cunoaște inima și rărunchii și dă fiecăruia dar peste dar după așezarea inimii fiecăruia înaintea Lui și nu înaintea gLumii... dar mai sunt și alți îngeri pe acolo prin Apocalipsă, rânduiți ca să facă una sau alta... așa că cineștie ce anume îi este rânduit lui Nicușor sau lui Mihaela... sau altora...

Si ce mai zici tu Vsovi, ce mai zici? Iata ce mai zici:

deci aștept clarificări despre a 7-a trâmbiță căci atunci când va suna a 7-a Trâmbîță, deci când va mărturisi a 7-Trâmbiță, atunci va fi ceva grozav și minunat dar nu mai știu exact ce e scris în scriptură că am uitat...

Ashteptarea ta a fost rasplatita. Acum stii secretul celor 7 trambitze apocaliptice, care au fost 6 (pana acum), acum este a 7-a si vor fi 8:
1. Iosif Trifa Ostashul - de la Sibiu,
2. Petrache Lupul Cioban la Oi - de la Maglavit,
3. fecioara Veronica Gurau-Barbu(dupa sotz) - de la Vladimireshti,
4. Ioan Iovan - de la Vladimireshti,
5. Arsenie Boca - de la Sambata,
6. fecioara Verginica/mama Gigi Tudorache-Stoica (dupa sotz) - de la Pucioasa,
6,5. sora ei Maria Tudorache (adică Puntea deci nu e 6,5) (numele dupa sotz nu i-a fost facut cunoscut inca de catre pucioshi) - de la Maluri,
7. shfanta (poi nu cred că e o păcătoasă care se crede sfântă ca s-o ironizezi dumneata) Mihaela Tarcutza Proorocitza - de la Racaciuni,
8. Nicushor Nedelcu Preotul shi Arhiereul shi Proorocul shi Purtatorul de Cuvant - de la Fundeni
si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista,
9. "Insushi Domnul" - de la Pucioasa. (poi da că El este nu numai Începutul dar și Sfârșitul)
Shi vere Vsovi, cand va suna a 7-a trambitza de la Pucioassaa, (in curand, mai e o clipa mica...) va fi ceva grozav shi minunat, dar nu-l mai shtii ca l-ai uitat.
Deh, e scrisa si uitarea
in legile omenesti shi puciosheshti.

iar râde ciob de oală spartă... poi am uitat și cu asta basta, mă-nțelegi? sau bastus, că nu știu ce minune grozavă de la Dumnezeu va fi când va Trâmbița al 7-lea îngeraș, când își va slobozi glasul, știam dar am uitat, că nu le pot ține minte dar atunci când va Trâmbița al 7-lea înger, atunci soarele se va acoperi și va fi ca un sac de păr și stelele vor cădea pe pământ ca smochinele scuturate de o vijelie mare... ceva de genul ăsta... și se vor clătina și mișca toate de la locurile lor... căci atunci se va sfârși/împlini taina lui Dumnezeu dată proorocilor și robilor Săi, taina lui Dumnezeu cu oamenii... (ceva de genul ăsta)

Last edited by vsovivi; 22.01.2010 at 11:57:09.