Subiect: Intrebare!
View Single Post
Vechi 22.01.2010, 12:43:56
alexrav4 alexrav4 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.06.2009
Implicit bine

Citat:
În prealabil postat de tudormarius Vezi mesajul
opinia fetei?ea zice ca nu ma accepta decat daca trec la catolici dar cred ca mai mult ca sa nu-si dezamageasca tatal, care are orgoliul sau!in mintea ei nu concepe viata decat daca suntem amandoi de aceeasi confesiune!daca tot ne rugam atat pentru unitatea bisericilor, tatal ei ar trebui sa de-a un exemplu, fiind de acord cu aceasta relatie, nu uitandu-se la mine ca si cum as fi dintr-o secta! va multumesc pentru raspunsuri si sfaturi, cred ca voi renunta si imi voi vedea de viata mea!desi ar trebui sa ma inraiasca aceasta experienta, niciodata nu voi putea sa ii cer unui om sa-si schimbe religia!...parintii mei nu sunt de acord, dar eu in general fac ce vreau eu deci nu prea tin cont de parerea lor!

Sunt diacon ortodox,vezi ca ti-a luminat Dumnezeu mintea, tu o iubesti mult se vede asta,ea isi iubeste familia,si cand zic familie ma refer la unitatea familiei,isi iubeste tatal si te iubeste si pe tine. In opinia ei observ o doza de rationalitate,putina grija pt armonia familiara si dragoste pt cei din jurul ei,mai ales fata de tine caci te iubeste si incearca sa te protejeze. Este de neconceput o famile mixta cu un copil botezat ortodox si unul catolic,mai sunt ei oare frati!....Tu iti vezi de viata ta ea de a ei si mergeti inainte.Nu sunt incantati nici parinti tai de legatura cu o ortodoxa deci vroiai sa o faci fara binecuv lor.ramai catolic si casatoreste cu o buna catolica,chiar daca o iubesti pe aceasta fata.
Sunt foarte tolerant dar tu te afli in situatia de a fi renegat de familie si nu putem sa facem in viata numai ce vrem!
Iti multumesc anticipat pt intelegere si pt dragoste!
Reply With Quote