Citat:
În prealabil postat de BogdanF2
Am citit linkurile cand le-ai trimis prima data. Cred ca tu n-ai inteles ce am vrut eu sa zic. Declaratia unui ratacit este egala cu zero. Daca sinodul Rusiei va spune in mod oficial ca da, recunoaste tainele catolicilor, asta e alta treaba.
|
Tainele dintre Biserica Ortodoxa Romana si literani au fost recunoscute reciproc acum cateva decenii!!! O sa caut exact datele sa ti le pun aici sa vezi si sa nu cautzi sa aperi o erezie cu stres si in lipsa de argumente sa incepi sa sustii "daca e la noi asa, e bine", pentru ca tu acum nu stii unde te afli. Sustii ca esti Ortodox. Oare, ce crezi ca inseamna pentru tine VENIREA HRISTOSILOR MINCINOSI??? Cumva scrie undeva in scriptura ca va mai veni inca o data Hristos cel adevarat si va fi confundat cu Hristosul cel micinos??? NU!!! Deci, daca nu va veni cel Adevarat, nu va fi de cine sa-l confunzi; si de aceea iti spun ca asta este profetia, sa confunzi ca urmezi Lui Hristos, si sa faci toate cele ale Ortodoxiei, numai ca tu sa-l urmezi pe celalalt hristos, pentru ca te lasi dus de nas de cei ce isi bat joc de Ortodoxie prin calcarea Sfintelor Canoane SI TU VEZI ASTA, dar nu vrei sa pricepi.
ECUMENISMUL ESTE EREZIA EREZIILOR! Ce cauta ierarhii BOR in ecumenism??? Au terminat lucrul in Biserica Lui Hristos, i-au instruit pe toti, i-au facut pe toti membrii Sfinti, si acum au puterea sa zica "oamenii din Biserica noastra sunt pregatiti sa se confrunte cu ereticii!"??? Nicidecum!!! Dintre preotii "de seama" ai BOR-ului sunt lepre care nu ai ce le cere!!! Inafara de bani si beneficiile functiilor, NU CUNOSC NIMIC! Sunt si unii care spun ca sunt mai altfel... insa, cum sa fii mai altfel, daca in chip vizibil esti evlavios si marturisitor, iar prin faptul ca nu iei masuri MARTURISITOARE, nu esti niciun ALTFEL, pentru ca ii sustii prin tacere. Tacerea este Tradarea Lui Hristos!!! Sarutandu-l in tacere... l-a vandut pe Hristos!!!