View Single Post
Vechi 22.01.2010, 17:18:51
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu știu pe ce a pus punctul Alexandra, dar sunt curios cum vezi tu "marea problemă" a baticului , a acoperirii capului , fie și parțial , la femeile ce intră în Biserică . Este o povară, e înjositor , e caraghios . . . ? Cred și sunt convins că dacă femeia trebuia să intre în Biserică cu capul numai descoperit , tot erau comentarii . Să-ți mai spun ceva, cu toată sinceritatea, eu până acum nu am văzut mireni ( bărbați) cu capul acoperit în biserică, respectând toți regula de bun simț, cu toate că de multe ori iarna , pe ger când este mult curent rece în biserică , toți bărbații stăteau conform orânduelii . Nu am văzut indisciplinați , clevetitori și protestatari . Sunt oameni la 70-85 de ani ce stau cu capul descoperit și în biserică și în curtea de afară , și asta iarna, pe frig și ger . Acesta ar fi fost unul dintre punctele ce sunt necesare literei I ! Jocul ăsta de teatru al unora dintre femei, sincer , sincer mă dezgustă , îmi lasă un gust amar . . . ! Ne târguim pentru o bucată de cârpă , pusă pe cap 5 minute sau maxim 3 ore și . . . Sincer e jenant ! ! !
Ai pus intr-adevar punctul pe i, Cristian. Sa luam exemplu de la barbati, care respecta intocmai ce le-a spus Sf. Apostol Pavel.
Da, dar pe noi, femeile, nu ne lasa cochetaria sa facem la fel si oricum ne simtim mult mai bine aranjate, asortate, fardate, parfumate si implicit cu inima departe de Dumnezeu.
Citesc in cartea "Mantuirea pacatosilor": " Gandul curviei este slab ca un vlastar de iarba si de-i vom sta impotriva la inceput cand il va pune diavolul in inima noastra, lesne il strivim; iar de-l primim cu placere si dulceata si ramanem intr-insul se intareste ca fierul si vom avea multa truda a-l starpi". Tare ma tem, ca ne lipseste dorinta de a-l starpi!
Reply With Quote