View Single Post
Vechi 22.01.2010, 20:03:06
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Dar a vedea un om ca minte si a spune copilului ca glumeste , ori ca vorbeste urit si ca defapt copilul nu a inteles ce spune , ca este un profitor sau un revendicativ si ca defapt copilul nu intelege ce vede... dupa parerea mea este o greseala . Eu am spus permanent copiilor ce au vazut, cum trebuie sa inteleaga lucrurile, daca au fost greseli ca este rusine sa faci voit asa ceva si ca ei nu trebuie sa faca , sa nu tolereze nici o data falsitatea, impostura, prostia, caracterul rau, proasta crestere, lipsa de dragoste fata de parinti, educatori, eroi, dragostea si respectul fata de familie, rude , traditia familiala, dragostea fata de cultura, stiinta, religie , s.a.m.d. De asemenea i-am invatat ca daca se impune sa spuna verde in fata ,,prietenilor" de conditie morala modesta cum ii vede si ca nu este un lucru meritoriu si de laudat sa ai defecte caracteriale sau de educatie
Cred ca inteleg la ce te referi.
Prin ce spun corup/perturb capacitatea copilului de a dezvolta o intelegere fireasca a oamenilor si situatiilor.
Multumesc pt mesaj.
Reply With Quote