Citat:
În prealabil postat de bmadalin
Pai sora mea crestina, pe mine ma interesa ce ai inteles tu, si tocmai d-aia am postat si eu aici. La fel cum ma intereseaza si ma doare cum o sa se simta cel care cu 5-6 pagini in urma s-a vaccinat dupa ce citeste: <<ce a riscat pentru ca s-a vaccinat>>
Eu decat ti-am semnalat ca ai comparat mere cu pere, CANTGRIP cu Novartis care nu au mare lucru in comun... si ca domnul care s-a vaccinat cu CANTGRIP nu va afla de pe acest thread ce a riscat, daca a riscat sau daca a facut bine.
Nu a fost intentia mea sa fiu rautacios.
Dar ma doare si pe mine cand imi zic altii ca noi, astia religiosii suntem fanatici si inghitim totul, toate teoriile conspiratiei se prind de noi ca orbitu' de pantofi, mai ales cand observ ca mai au si dreptate.
|
Scuze, dar multi s-au vaccinat doar din cauza ca s-a zvonit ca un actor a decedat datorita acestui virus, deci nu s-au vaccinat in urma unui studiu personal asupra acestei epidemii, si nici ceilalti 103 de morti nu au parut sa ii convinga....deci e trist!
Cum se simt acum cei care s-au vaccinat...dar ce, i-a obligat cineva sa se duca precum oile la vaccinare, nicidecum...s-au dus singuri, au ales, au avut timp sa citeasca, deci ce sa simta...sa simta si acum ca au luat decizia care trebuia, in urma unei indelungi informari (sau in urma unui zvon!!)????
Putin ma intereseaza ce ar spune cei care s-au vaccinat despre mine, oricum sunt mai putini decat cei care nu au facut-o...deci si-au asumat riscurile!!!
Si hai sa nu exageram, nemtii nu sunt ortodcsi si nici fanatici...dar au fost reticenti in legatura cu acest vaccin, deci mai bine ne-am informa...si sa nu mai dam vina pe Ortodoxie, sau sa ne imaginam ca cei care au refuzat vaccinul sunt doar o mana de ortodocsi fanatici, sau babe neinformate din varf de munte....ca lucrurile nu stau asa deloc, oricat de bine ar da pentru cei vaccinati si "siguri pe decizia lor"!!!!